Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 19TL --- Siyah Sweatshirt

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

siyabent

80+ Bronze
Kart bilgileri icin değil ya kişisel bilgiler telefon isim soyisim adres vs diye biliyorum bunlar görülebiliyor tc de oluyor sanrm
tcmi bilmeyen bi bu satıcı kaldı herhalde heryerde meze olmuş tcler :D ulaşsın bana atayım kimlik fotosu göndersin 20 sweatimi

siyabent

80+ Bronze
normalde 2 3 xl giyiyorum tam spora başlayıp bedenimi xl ye düşürdüm ve gelen şey çok iyi oldu valla :D spora giderken hergün birini giyerim ohh
Mesaj otomatik birleştirildi:

Attığın yalana kendin inandın mı cidden? gece yalandan gün sonu alıp 10 ürün sattıysanız 1 ürün faturası kesiyorsunuz bilmeyen mi var mahalle arası butikleri.
hocam fatura kesmek zorunlu ama değil yani elden al parayı istersen 10 milyonluk ürün sat faturaya sıfır gerek

siyabent

80+ Bronze

Çabuk Biter Acele Edin
valla 350tllik kalitede bi sweat gelirse konuyu açan arkadaşa ailecek müteşekkir olacaz :D tüm aile aynı gezcez

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
Olum sizin gibi tiplere laf anlatılmaz. Almış 300 tane satıcam diyor, fatura mı kesiyor? vergi mi veriyor? napıyor? zaten yaptığı suç, suçu da geçtim ahlaksızlığın dibi.
satıyorsa satın ahlaksızsa da onun ahlaksızlığı
sende çok ahlak varsa para koyup dağıt herkese bakalım kim ahlaklı
tabii ahlakı beyaz yakalılardan öğrenmiş konuşuyor

siyabent

80+ Bronze
olm böyle şeyleri nasıl denk getiriyonuz la ben denk gelsem 100 200 alırım öyle atarım foruma :D

la olm ticaretin adı ne zaman ahlaksızlık oldu adamın cebinde 19000 lirası vardır 1000 tane alır tanesini 100 liradan satar 100.000k kazanır allah daha çok versin deyin geçin napsın asgari ücretle mi geçinsin millet fırsat buldumu para kazanacak yol buldumu tabi kazancak bizim evin aylık kirası 20k 2k kalır asgari ücret olsa 2kyada molped anca alırız

quartle

80+ Gold
olm böyle şeyleri nasıl denk getiriyonuz la ben denk gelsem 100 200 alırım öyle atarım foruma :D

la olm ticaretin adı ne zaman ahlaksızlık oldu adamın cebinde 19000 lirası vardır 1000 tane alır tanesini 100 liradan satar 100.000k kazanır allah daha çok versin deyin geçin napsın asgari ücretle mi geçinsin millet fırsat buldumu para kazanacak yol buldumu tabi kazancak bizim evin aylık kirası 20k 2k kalır asgari ücret olsa 2kyada molped anca alırız
laf anlatılmaz buna

siyabent

80+ Bronze
Forumun ahlak seviyesinin geldiği noktaya, savundukları şeylere bak.

Olum sizin kafanız mı basmıyor? ortada gerçekten bir kampanya varsa bile bırakın herkes faydalansın 350 tane alıp bunu ticarete dökmek neyin kafası? şunu savunmak ile karaborsa arasında hiç bir fark yok ha karaborsacılık yapmışın ha burada 350 tane alıp işi ticarete dökmüşsün aynı b*kun laciverti.

Bırakın birilerinin daha ihtiyacı vardır birazdan görür 2-3 çeker onlar da alır yani neden bir kampanyayı da hemen cebinizi doldurma üzerine sömürüyorsunuz? şunu anlayamayan ve halen alır alır, satar satar diyen varsa cidden allah akıl fikir versin.

He şunu da unutmayın alıp satan arkadaş o 350 sweetshirt e ne fatrura kesecek, ne kazancının vergisini verecek. İşin en acı tarafı da birilerinin yaptığı ahlaksızlığa değil de bunu dile getirene tepki göstermeniz, ülkenin geldiği durum gerçekten içler acısı.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom