1gbps modem için hangi kabloyu almalıyım

Keneetic hopper alın kesinlikle mobil uygulaması da var internete kim giriyo kim çıkıyo kaç kişi bağlı sevmediğiniz biri mi var netini kapatın veya sınırlandırın daha düşük hız verin her ay güncelleme alıyo arayüzü çok güzel kesinlikle alın yani 2.el bile alabilirsiniz
Onu zaten tüm modemler yapmıyor mu

universal repeater modunda kullanmalık keeneticde ne var Max 1400 olacak sekilde
keneetic den bulamazsın max 1400'e repeater neden küçük cihazlara bakmayıp modem tarzında arıyorsun ki? veya neden router yerine repeater arıyorsun?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

universal repeater modunda kullanmalık keeneticde ne var Max 1400 olacak sekilde
zaten her türlü hız kaybı yaşarsın bunlarla

keneetic den bulamazsın max 1400'e repeater neden küçük cihazlara bakmayıp modem tarzında arıyorsun ki? veya neden router yerine repeater arıyorsun?

zaten her türlü hız kaybı yaşarsın bunlarla
Modem var alt katta üst kattan çekmiyor sinyali bölmeden güçlendirecek bir şey arıyorum
2. Ağ olustrunca yavaş olan internet dahada yavaşlıyor

Modem var alt katta üst kattan çekmiyor sinyali bölmeden güçlendirecek bir şey arıyorum
2. Ağ olustrunca yavaş olan internet dahada yavaşlıyor
12 mbps netim var ben de router kullanıyorum yavaşlamıyor sonuna kadar kullanabiliyorum sende nasıl yavaşlasın çok saçma genişleticiler hız kaybı yaşatır kablolarda problem olabilir garip ilk defa duydum

12 mbps netim var ben de router kullanıyorum yavaşlamıyor sonuna kadar kullanabiliyorum sende nasıl yavaşlasın çok saçma genişleticiler hız kaybı yaşatır kablolarda problem olabilir garip ilk defa duydum
Genişletici dediğiniz tende ac5 oluyor galiba router dediğiniz hangisi

Router alıp kablosuz bağlıyıp 2.ag oluşturmak mı mantıklı

o modemler o görevi görüyor da router ayrı onlar ayrı repeaterler ağ kaybı yaşatabilir tabi denemek lazım da router çok daha iyi çok daha sorunsuz 2. ağ oluşturmanın hiçbir dezavantajı yok bence şuan öyle kullanıyorum

router kurup ağ yavaşlığı gibi bir şey olmaması lazım kabloda sorun vardır kesin

o modemler o görevi görüyor da router ayrı onlar ayrı repeaterler ağ kaybı yaşatabilir tabi denemek lazım da router çok daha iyi çok daha sorunsuz 2. ağ oluşturmanın hiçbir dezavantajı yok bence şuan öyle kullanıyorum

router kurup ağ yavaşlığı gibi bir şey olmaması lazım kabloda sorun vardır kesin
Bunun çözümü nedir hangi cihazı alayım bilgisayara kablo ile bağlayacam zaten

Geri