2. el 9. nesil xbox kollarına bakabilirsin.1k butcem var fifa mk 11 ve hikayeli oyunlarda kullanmak icin gamepad ariom kafamda f710 var
msi gc20 v2 yada 2.el xbox 9. nesil1k butcem var fifa mk 11 ve hikayeli oyunlarda kullanmak icin gamepad ariom kafamda f710 var
F710 al bildiğin canavar bende Xbox gamepad var sorunları bitmiyor! Tartışmasız gelmiş geçmiş fiyatına göre en iyi gamepad F710 bana göre adamlar biraz daha premium gamepad yapalım deseler Xbox, Sony i gamepadlerini ezer atar herhalde1k butcem var fifa mk 11 ve hikayeli oyunlarda kullanmak icin gamepad ariom kafamda f710 var
Gamepad almak istiodum ama hem fiyati hemde adaptörün de ayri para olmasi yuzunden aşıyor bniF710 al bildiğin canavar bende Xbox gamepad var sorunları bitmiyor! Tartışmasız gelmiş geçmiş fiyatına göre en iyi gamepad F710 bana göre adamlar biraz daha premium gamepad yapalım deseler Xbox, Sony i gamepadlerini ezer atar herhalde
Sebep? İkinci el box kolu kullanan çok kişi var forumda ben dahil memnunuz.Hocam kararsizim 2.ele kesinlikle girmem f710 düşünüyorum baska onerileriniz varmi
msi gc20v2 al kesinlikle o zaman ben kullanıyorum çok iyiHocam kararsizim 2.ele kesinlikle girmem f710 düşünüyorum baska onerileriniz varmi
tek sorunu kablolu olması ama kablosu da gayet uzun 2 metremsi gc20v2 al kesinlikle o zaman ben kullanıyorum çok iyi
Hocam suan kullandigim kolda kablolu kablosuz icin kol alcmmsi gc20v2 al kesinlikle o zaman ben kullanıyorum çok iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
tek sorunu kablolu olması ama kablosu da gayet uzun 2 metre