- Konu Sahibi Konu Sahibi
Benimki 4k mıTabi hocam ama dediğim gibi ben m3s 2k hz modelini alıyorum fakat marka aynı Sensör olarak ikisi de aynı fakat Switchler farklı gene de yazarım.
Benimki 4k mıTabi hocam ama dediğim gibi ben m3s 2k hz modelini alıyorum fakat marka aynı Sensör olarak ikisi de aynı fakat Switchler farklı gene de yazarım.
Evet hocam almayı düşündüğünüz Darmoshark m3 4khz modeliBenimki 4k mı
Hocam piyasada bundan daha iyisi yoksa ve de conncet game güvenilir ise sipariş veriyorumEvet hocam almayı düşündüğünüz Darmoshark m3 4khz modeli
Hocam piyasada bundan iyisi yoksa sorusuna cevap veremem pek ilgi alanım değil. Benim ürünüm daha dağıtıma çıkmadı elime ulaşınca kontrol edeceğim zaten malzeme olarak aynıdır modeller fakat dediğim gibi çok inceledim bir sürü video izledim herkes övüyor malzeme kalitesi olarak çok iyi değil ama kötü de değil diyorlar. Buda normal hocam bu fiyata kablosuz 4khz iyi sensörü iyi switch olan bir mouse alıyorsun üstüne birde hafif bir mouse doğal olarak bişeylerden kısmaları gerek fakat incelediğim test videolarında hiç bir gıcırdama oynama yoktu mouse de (BENİM İZLEDİĞİM İNCELEME VİDEOLARI M3S MODELİNİN HOCAM TEKRAR BELİRTİYORUM AMA MARKA AYNI OLDUĞUNDAN BİR FARK OLACAĞINI SANMAM MODELLER ARASI) Connect game içinde hocam dediğim gibi olumsuz bir durumda zamanınız gider ben şahsen bir sıkıntı çıkacağını sanmam. Kablolu da 4khz kullanamıyorsunuz diye biliyorum ŞU VİDEOYU İZLEMENİ TAVSİYE EDERİM.Hocam piyasada bundan daha iyisi yoksa ve de conncet game güvenilir ise sipariş veriyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bide hocam kablolu kullanırken 4hz de kullanabiliyormuyum bide malzeme kalitesi nasıldır
Gacırdama sesimi var birdeHocam piyasada bundan iyisi yoksa sorusuna cevap veremem pek ilgi alanım değil. Benim ürünüm daha dağıtıma çıkmadı elime ulaşınca kontrol edeceğim zaten malzeme olarak aynıdır modeller fakat dediğim gibi çok inceledim bir sürü video izledim herkes övüyor malzeme kalitesi olarak çok iyi değil ama kötü de değil diyorlar. Buda normal hocam bu fiyata kablosuz 4khz iyi sensörü iyi switch olan bir mouse alıyorsun üstüne birde hafif bir mouse doğal olarak bişeylerden kısmaları gerek fakat incelediğim test videolarında hiç bir gıcırdama oynama yoktu mouse de (BENİM İZLEDİĞİM İNCELEME VİDEOLARI M3S MODELİNİN HOCAM TEKRAR BELİRTİYORUM AMA MARKA AYNI OLDUĞUNDAN BİR FARK OLACAĞINI SANMAM MODELLER ARASI) Connect game içinde hocam dediğim gibi olumsuz bir durumda zamanınız gider ben şahsen bir sıkıntı çıkacağını sanmam. Kablolu da 4khz kullanamıyorsunuz diye biliyorum ŞU VİDEOYU İZLEMENİ TAVSİYE EDERİM.Bu adam detaylıca açıklama yapıyor ve işi mouseleri incelemek baya bilgili.
Hocam şöyle mouse sağ sol dan baskı uygulayınca yada alttan üstten gıcırdama olabiliyor bunda yok.Gacırdama sesimi var birde
Hocam sizde aynı modeli sipariş verdiniz demiHocam şöyle mouse sağ sol dan baskı uygulayınca yada alttan üstten gıcırdama olabiliyor bunda yok.
Bunda yok derken m3 4k da yokmuHocam şöyle mouse sağ sol dan baskı uygulayınca yada alttan üstten gıcırdama olabiliyor bunda yok.
Hocam Ben m3s modellini sipariş ettim siz m3 4khz modelini size attığım videoda adam inceliyor ve o gıcırtı muhabbeti olsa söyler.Hocam sizde aynı modeli sipariş verdiniz demi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunda yok derken m3 4k da yokmu
Peki ben şimdi baskı uygularsam kırılır mıHocam Ben m3s modellini sipariş ettim siz m3 4khz modelini size attığım videoda adam inceliyor ve o gıcırtı muhabbeti olsa söyler.
Hocam uygulayacağınız baskıya bağlı bir durum bu. Normal bi mouse kullanırmış gibi kullanıp ona göre baskı uygularsanız hiç bir şey olmaz ama ne bileyim oyunda sinirlenip bi anda çok sert sıkarsınız elinizde kuvvetlidir zarar görebilir dediğim gibi malzeme kalitesi çok iyi değil ama öyle hemen kırılacak kadar kötü de değil ve bu fiyata bu özelliklere normal bi durum bu. Kablosuz bir mouse kullanırken dikkat edeceksiniz masadan falan düşmesine karşı. yani sizin kullanımınıza bağlı bir durum. Ama öyle elime aldım sıkı tuttum kırıldı gibi bir durum olmaz öyle bi durum öyle kötü bir malzeme kalitesi olsa emin olun herkes bundan bahsederdi.Peki ben şimdi baskı uygularsam kırılır mı
Hocam benim yıkım vardır mesela bir kulaklık aldım dedimki sonuna kadar açarsam ne olur açtım elimde kaldı sindi ben bunu duydum ya kesin gelince üstüne baskı uygulayacam o yüzden elimde filan kalmasından korkuyorumHocam uygulayacağınız baskıya bağlı bir durum bu. Normal bi mouse kullanırmış gibi kullanıp ona göre baskı uygularsanız hiç bir şey olmaz ama ne bileyim oyunda sinirlenip bi anda çok sert sıkarsınız elinizde kuvvetlidir zarar görebilir dediğim gibi malzeme kalitesi çok iyi değil ama öyle hemen kırılacak kadar kötü de değil ve bu fiyata bu özelliklere normal bi durum bu. Kablosuz bir mouse kullanırken dikkat edeceksiniz masadan falan düşmesine karşı. yani sizin kullanımınıza bağlı bir durum. Ama öyle elime aldım sıkı tuttum kırıldı gibi bir durum olmaz öyle bi durum öyle kötü bir malzeme kalitesi olsa emin olun herkes bundan bahsederdi.
Hocam vallahi o duruma ne desem bilemedim dediğim gibi sizlik bi durum o sizin kullanım şeklinize bağlı.Hocam benim yıkım vardır mesela bir kulaklık aldım dedimki sonuna kadar açarsam ne olur açtım elimde kaldı sindi ben bunu duydum ya kesin gelince üstüne baskı uygulayacam o yüzden elimde filan kalmasından korkuyorum
Hocam ozaman ben ozaman size dayanarak dan sipariş veririmHocam vallahi o duruma ne desem bilemedim dediğim gibi sizlik bi durum o sizin kullanım şeklinize bağlı.