Neler Yeni

1k kablosuz oyuncu mouse önerileri

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert Kadir
İlgilendiği Kategoriler
Film,Yazılım,Araştırma,Finans
Hocam benim m3s geldi açıkcası gayet güzel malzeme kalitesi için şunu söyleyeyim ele alınca kaliteli olmadığı anlaşılıyor ama öyle hemen kırılacak bir yapısı yok onu da anlıyorsun.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
Eagle
Hocam benim m3s geldi açıkcası gayet güzel malzeme kalitesi için şunu söyleyeyim ele alınca kaliteli olmadığı anlaşılıyor ama öyle hemen kırılacak bir yapısı yok onu da anlıyorsun.
Hocam ben şu an bunu kullanıyorum sizce aynı kalitedemi hissiyat verir

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert Kadir
İlgilendiği Kategoriler
Hocam ben şu an bunu kullanıyorum sizce aynı kalitedemi hissiyat verir
Hocam attığınız mouseyi hiç kullanmadığım için net bir şey söyleyemem fakat eğer ağır olan yani ağırlığını hissettiren bir mouse ise Darmoshark alınca fark edersiniz çünkü darmoshark hafif bir mouse plastik kalitesi için dediğim şey eğer çok bastırırsanız kırılır. Zaten mousepadin üstünde yağ gibi akıyor hocam yani sizin tutuş şekliniz nedir bilmiyorum ben claw grip şeklinde tutuyorum ve bir baskı uygulamıyor dediğim gibi yağ gibi akıyor zaten öyle baskı uygulanacak bi durum yok hafifçe tutup sağ sola çok rahat bir şekilde çevirip hareket etirebiliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam attığınız mouseyi hiç kullanmadığım için net bir şey söyleyemem fakat eğer ağır olan yani ağırlığını hissettiren bir mouse ise Darmoshark alınca fark edersiniz çünkü darmoshark hafif bir mouse plastik kalitesi için dediğim şey eğer çok bastırırsanız kırılır. Zaten mousepadin üstünde yağ gibi akıyor hocam yani sizin tutuş şekliniz nedir bilmiyorum ben claw grip şeklinde tutuyorum ve bir baskı uygulamıyor dediğim gibi yağ gibi akıyor zaten öyle baskı uygulanacak bi durum yok hafifçe tutup sağ sola çok rahat bir şekilde çevirip hareket etirebiliyorum.
Hocam birde test etmeden %100 bir şey kafanızda oluşmaz ben m3s modelini alırken araştırdım markası iyi alan var hafif sensör markası switch markası iyi kafamda oluştu bir şeyler ona dayanaraktan aldım. Sizin kafanızdaki sorulara yanıt bulmanız lazım dediğim gibi internete yazın alacağınız modeli bir sürü video yada form tartışması çıkacaktır. Yabancı videoları da oto alt yazı çevirici ile izleyebilirsiniz ne anlatıklarını az çok anlarsınız. Yani kırılır mı eder mi? diyerek bi yere varamazsınız. dediğim gibi derseniz ki ben sert kullanan biriyim o zaman hiç almayın kırılır ilk haftadan sonra problem yaşarsınız. El boyutunuz tutuş şeklinizde önemli dediğim gibi her şeyini araştırın ona göre siparişini verirsiniz hocam.
Sizin almayı düşündüğünüz modeli almadım ben o yüzden net bir cevap veremiyorum fakat aynı markanın m3 modelinin 2k hz olan modelini aldım. Yaşadıklarımı dikkat ettiğim konuları sizinle paylaştım gerisi sizde artık.
Ne alırsanız hayırlı olsun tekrardan.

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Yoyoto
Çoğu insan aldı. Güvenilir site ama fazla yoğunluktan dolayı bazen hatalar olabiliyor. Arada geri dönmekte biraz zorlanıyorlar ama güvenilir.
geri dönmekte zorlanıyor? :D türkiyenin garanti konusunda en berbat en ilgisiz sitesine zorlanıyorlar mı diyoruz hocam? zorlandıkları felan yok rezil bir siteler işte açık açık söyleyin

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
Eagle

Hocam birde test etmeden %100 bir şey kafanızda oluşmaz ben m3s modelini alırken araştırdım markası iyi alan var hafif sensör markası switch markası iyi kafamda oluştu bir şeyler ona dayanaraktan aldım. Sizin kafanızdaki sorulara yanıt bulmanız lazım dediğim gibi internete yazın alacağınız modeli bir sürü video ya form tartışması çıkacaktır. Yabancı videoları da oto alt yazı çevirici ile izleyebilirsiniz ne anlatıklarını az çok anlarsınız. Yani kırılır mı eder mi? diyerek bi yere varamazsınız. dediğim gibi derseniz ki ben sert kullanan biriyim o zaman hiç almayın kırılır ilk haftadan sonra problem yaşarsınız. El boyutunuz tutuş şeklinizde önemli dediğim gibi her şeyini araştırın ona göre siparişini verirsiniz hocam.
Sizin almayı düşündüğünüz modeli almadım ben o yüzden net bir cevap veremiyorum fakat aynı markanın m3 modelinin 2k hz olan modelini aldım. Yaşadıklarımı dikkat ettiğim konuları sizinle paylaştım gerisi sizde artık.
Ne alırsanız hayırlı olsun tekrardan.
Peki değerleri nasıl kabloluyla göre

geri dönmekte zorlanıyor? :D türkiyenin garanti konusunda en berbat en ilgisiz sitesine zorlanıyorlar mı diyoruz hocam? zorlandıkları felan yok rezil bir siteler işte açık açık söyleyin
Almayımmı o siteden

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Yoyoto
1k ile 4k arasındaki fark anlaşılıyor mu bilmiyorum ama o mousede yaptığımız hareketlerin pcnin ne kadar hızlı tepki gösterdiği. 4k daha hızlı oyunlarda fark ettirir herhalde. Gecikme değeri yok.
buda yanlış bir bilg ne kadar hızlı tepki gösterdiği değil saniyede kaç kez raporlama yaptığı.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
Eagle
Daha doğrusu benim o siteden almam lazım çünkü uygun

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Yoyoto

Almayımmı o siteden
Alma demiyorum, ürün eline gelir ama sonrasında ürün bozulursa aşırı uğraşırsın.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
Eagle

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Yoyoto
İyimi peki m3

Sizde değermi
kablosuz istiyosanız alın ama benim önerim https://shop.connectgame.com.tr/products/endgame-gear-xm2we-kablosuz-oyuncu-mouse-beyaz budur.
yine aynı site diyeceksiniz evet ama m3den bin kat mantıklı, bin kat kaliteli bir mouse ve şu an aşırı büyük indirimde.

endgame ile darmoshark kıyaslıycaklara çok takılmamak lazım, mouse'un switchden ibaret olduğunu düşünen kişilikler.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
Eagle
kablosuz istiyosanız alın ama benim önerim https://shop.connectgame.com.tr/products/endgame-gear-xm2we-kablosuz-oyuncu-mouse-beyaz budur.
yine aynı site diyeceksiniz evet ama m3den bin kat mantıklı, bin kat kaliteli bir mouse ve şu an aşırı büyük indirimde.

endgame ile darmoshark kıyaslıycaklara çok takılmamak lazım, mouse'un switchden ibaret olduğunu düşünen kişilikler.
Neden M3 den iyi

Ve de bu siteden alışveriş yapayım mı sizce

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert Kadir
İlgilendiği Kategoriler

Almayımmı o siteden
Hocam değer açısından ben fark edemedim benim kullandığım kablolu mouse rampage marka 4 5 yıllık bir mouse idi ama fark edecek bir şey bulamadım fakat şunu söyleyim kablosuz olması aşırı iyi yani rahatlık açısından pc de valorant vardı girdim önceden kablolu mouse de kabloyu ne kadar ayarlasamda serbest bıraksam da hızlı bir şekilde dönmeye çalıştığımda takılıyor kullanımı bariz yavaşlatıyordu her kablolu mouse de olur mu bu durum bilmem ama bende oluyordu şuan kablosuz olması o kadar iyi ki mousepadin üstünde yağ gibi kayıyor istediğim yere hızlıca hareket etirebiliyorum.

Top Bottom