Neler Yeni

1k kablosuz oyuncu mouse önerileri

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
Arda Eren Aslan
geri dönmekte zorlanıyor? :D türkiyenin garanti konusunda en berbat en ilgisiz sitesine zorlanıyorlar mı diyoruz hocam? zorlandıkları felan yok rezil bir siteler işte açık açık söyleyin
Deneyimim olmadı o yüzden forumda yazılanlardan baktım. Bazılarına sorunsuz eksiksiz ulaşmış bazılarında sorunlar olmuş. Bazılarının sorularına hemen yanıt verilmiş bazılarına 3 gündür yanıt verilmemiş falan. Yanlışımı düzelttiğiniz için de teşekkürler.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Eagle
Deneyimim olmadı o yüzden forumda yazılanlardan baktım. Bazılarına sorunsuz eksiksiz ulaşmış bazılarında sorunlar olmuş. Bazılarının sorularına hemen yanıt verilmiş bazılarına 3 gündür yanıt verilmemiş falan. Yanlışımı düzelttiğiniz için de teşekkürler.
Peki diğer arkadaşın attığınımı alayım M3 ü almayımmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert Kadir
İlgilendiği Kategoriler
Film,Yazılım,Araştırma,Finans
Hocam bence burda konu gene size kalıyor arkadaşlar düşüncelerini bahsetti attığı mousenin özelliklerini artık top sizde ister detaylıca araştırıp alın isterseniz bizim yazdıklarımıza bakarak hangisi kafanıza yatıyorsa onu alın.

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
Arda Eren Aslan
XM2we M3'ten çok daha kaliteli bir mouse. Ama M3'e göre kağıt üzerinde daha düşük kalıyor. Burda kullanıcı yorumu önemli. Kaliteyi arttırıp performanstan biraz kısayım diyorsan XM2we. Performansı arttırayım kaliteyi biraz düşüreyim dersen M3. Ama alırı profesyonel derecede bir oyuncu değilsen XM2we tercih edilebilir.

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Yoyoto
XM2we M3'ten çok daha kaliteli bir mouse. Ama M3'e göre kağıt üzerindde daha düşük kalıyor. Burda kullanıcı yorumu önemli. Kaliteyi arttırıp performanstan biraz kısayım diyorsan XM2we. Performansı arttırayım kaliteyi biraz düşüreyim dersen M3
performanstan kısmıyor hocam, performans olarakta xm2we önde. öyle arada hissedilir bir sensör farkıda yok zaten.

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
Arda Eren Aslan
performanstan kısmıyor hocam, performans olarakta xm2we önde. öyle arada hissedilir bir sensör farkıda yok zaten.
Kağıt üzerinde M3'ün sensörünün sunduğu IPS ve hızlanma değeri daha iyi ama dediğiniz gibi hissedilmez. Performans konusunda dediğim gibi kullanıcı yorumu da önemli. M3'ün kronik sorunları falan varsa çekilmez.

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
ibrahim ahıskalı
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert Kadir
İlgilendiği Kategoriler
Hocam hazır konu burdayken size bir şey soracağım M3s- Varun mu yoksa xm2we mi

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Yoyoto
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert Kadir
İlgilendiği Kategoriler
xm2we hocam

xm2we'nin yanındna bile geçemez. boş yorum yapmayın
Eyw hocam cevabın için ben m3s varun aldım baya detaylı araştırdım kafama yattı bakalım kullanıyorum bir sorun çıkartacak mı göreceğim.

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Yoyoto
Eyw hocam cevabın için ben m3s varun aldım baya detaylı araştırdım kafama yattı bakalım kullanıyorum bir sorun çıkartacak mı göreceğim.
hocam endgame indirimi çok sürmez iade edebiliyorsanız edin direk geçin ama edemiyorsanızda sorun yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert Kadir
İlgilendiği Kategoriler
hocam endgame indirimi çok sürmez iade edebiliyorsanız edin direk geçin ama edemiyorsanızda sorun yok
Hocam iade yok sanırım ben connect game den almadım wraith'den aldım kutu açılıdığı takdirde iade kabul etmiyor gibi bir yazısı vardır sitede.
Fakat kullanan arkadaşlarım vardı ve dediğim gibi detaylı araştırınca kafama yattı aldım sizin dediğiniz iyi yada daha iyi olabilir hiç bilmiyorum o önerdiğiniz modeli artık sağlık olsun bana da hayırlı olsun diyelim zaten bu gün geldi elime kullanıyorum inşallah aksi bir durum yaşamam.

Top Bottom