1k vermeye değermi sizce

samsung iyidir ama daha ofisimsi bi monitör sanırım panel olarak ne ona bak ana monitörün ıps mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.hepsiburada.com/fazeon-x24f166p-24-165hz-5ms-ips-fhd-hdmi-dp-pivot-gaming-monitor-p-HBCV000098EGFC?magaza=Hepsiburada&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:akakce.md:pricecomp&utm_content=agnm:hb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.8

fazeon paneli nasıl tam bilmiyorum ama bu markayla bu ara çok karşılaşıyorum
incelemeleri de baya var youtuebda
Samsung ips hocam zaten ilk attığım fotoğrafda var fazeon bunun 27 lik modeli kuponla 3750 ye geliyor

Vay be 1800 şuan kuponla 3750

ikinci ekranı yerin varsa 27 yoksa 24 al 24 bence daha tatlı duruyor yan ekran olarak

kliteli ama cok kucuk buda 24 ınc alınmaz bende de 23.8 wiewsonc var memnunum goruntuden ama buyujklukten degılım

Samsung ips hocam zaten ilk attığım fotoğrafda var fazeon bunun 27 lik modeli kuponla 3750 ye geliyor

Vay be 1800 şuan kuponla 3750
pardon 27inçti olan güzel fazeonda bütçen varsa 27 al tatlı olur ama 24 daha hoş kendi setupımı atam istiyorsan ekranları yan yana

27-27 olsa çok boğucu olcakmış gibi hissediyorum ben niyeyse

Ekler

• image.webp
    image.webp
    991.7 KB · Hit: 9
Ben de ikinci monitör düşünüyorum. Eşit olması için 27 inch alırdım şahsen. 24 inch alsan biri küçük biri büyük olcak. 27 inch al.

Ben de ikinci monitör düşünüyorum. Eşit olması için 27 inch alırdım şahsen. 24 inch alsan biri küçük biri büyük olcak. 27 inch al.
dik kullanılcaksa 27 yansa 24 diye düşünüyorum ben de 27-27 yan yana tatlı değil gibi bilmiyom olan arkadaş varsa foto atsın belki benimde fikrim değşiir .D

Geri