Hiq Almanı Önermem Kendileri Şuan Hükümet Yanlısı Takılıyorlar Ve Güçlünün Tarafındalar Biz İslamcıyız Türkçüyüz Tarzında Takılıyorlar Böyle Olmaları İyi Ama Bunu Duyar Kasmak Amaclı Ve Acıtasyon Yapmak İçin Kullanıyorlar Ne Demek İstediğimi Şu Videodan Anlalayabilirsinsoru başlıkta arkadaşlar sizce ne alabilirim? aklımda hiq xl var diğer önerilerinizi bekliyorum
Reis bu forumda senden daha iyi bilecek biri yok gibi de hiq'nin hammaddeleri daha iyi diğerlerine göre.soru başlıkta arkadaşlar sizce ne alabilirim? aklımda hiq xl var diğer önerilerinizi bekliyorum
Olm sanane la ister Türkçü olsun ister İslamcıHiq Almanı Önermem Kendileri Şuan Hükümet Yanlısı Takılıyorlar Ve Güçlünün Tarafındalar Biz İslamcıyız Türkçüyüz Tarzında Takılıyorlar Böyle Olmaları İyi Ama Bunu Duyar Kasmak Amaclı Ve Acıtasyon Yapmak İçin Kullanıyorlar Ne Demek İstediğimi Şu Videodan Anlalayabilirsin
Knk Düzgün Okumadın Galiba Attığım Videoyu İzlesen Anlıyacaksın Bunlar Boykot Ediliyor Şuan Ve Kampanya Yapıyorlar Story Atıyorlar Storyde Hep Off Arkadaşlar Unuttum Oruç Kafama Vurdu Arkadaşlar Bizi Neden Boykot Ediyorsunuz Biz Türk Markasıyız Biz İnançlı İnsanlarız Diyor Yani Duyar Kasıp Acıtasyon Yapıyorlar Akpli Mesut Özil İle Espressolaba Gidip Pozlar Veriyorlar İnşallah BatarlarReis bu forumda senden daha iyi bilecek biri yok gibi de hiq'nin hammaddeleri daha iyi diğerlerine göre.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olm sanane la ister Türkçü olsun ister İslamcı
siyasetle hiçbir işim olmaz ne chp'yi severim ne de akp'yi ama bu chp'li cahil kısmın boykot diye bas bas bağırdıkları şeyler bana çok anlamsız geliyor. bir insan bir topluluk neden kendi ülkesinde üretilen kendi ülkesinin markasını boykot eder ilk defa duyuyorumHiq Almanı Önermem Kendileri Şuan Hükümet Yanlısı Takılıyorlar Ve Güçlünün Tarafındalar Biz İslamcıyız Türkçüyüz Tarzında Takılıyorlar Böyle Olmaları İyi Ama Bunu Duyar Kasmak Amaclı Ve Acıtasyon Yapmak İçin Kullanıyorlar Ne Demek İstediğimi Şu Videodan Anlalayabilirsin
ne alaka laHiq Almanı Önermem Kendileri Şuan Hükümet Yanlısı Takılıyorlar Ve Güçlünün Tarafındalar Biz İslamcıyız Türkçüyüz Tarzında Takılıyorlar Böyle Olmaları İyi Ama Bunu Duyar Kasmak Amaclı Ve Acıtasyon Yapmak İçin Kullanıyorlar Ne Demek İstediğimi Şu Videodan Anlalayabilirsin
Hocam kingsize iyi de diğeri galiba kreatinli gainer gibi bisey olabilir mi 1130gr toz için 27 servis yazılmış ve servisi 144 kalori baya karbonhidrat vardı sanki kreatin değil oalman menşei olduğuna inanan varsa elimde 1453 köprüsü var az kullanılmış satılık?
![]()
Muscletech Celltech Creatine Monohydrate 1130 Gr. - Kreatin Monohidrat
Muscletech Celltech Creatine Monohydrate 1130 Gr. özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat, ücretsiz kargo fırsatları ve Supplementler.com güvencesiyle satın alabilirsinizwww.supplementler.com
![]()
Kingsize Nutrition Creatine Powder 1000 Gr - Kreatin Monohidrat
Servis başına 5gr kreatin monohidrat, hızlı emilim, ince mikronize form, avantajlı boy! İncele, yorumları oku ve satın al.www.supplementler.com
not:
boykot edilmesi gayet normal
millet açlıktan ölmek üzere bazı kesimin umurunda değil sadece cebini düşünür bu düzenin böyle devam etmesini ister
hiç dikkat etmedim sadesi zannediyordum kaldırılmış ve bu fiyatlar neeeeeeHocam kingsize iyi de diğeri galiba kreatinli gainer gibi bisey olabilir mi 1130gr toz için 27 servis yazılmış ve servisi 144 kalori baya karbonhidrat vardı sanki kreatin değil o
Knk Bu İnsanlar Kendini Düşünen Bencil İnsanlarne alaka la
Daha yazılanı okuyamayan o küçük beynin ile seni bas basa bırakıyorum.seni engellemiştim açılmış neyse tekrar engellicem
hard line da yerli big joy da mla proteinde onları boykot edin diyen var mı?
öyle bir çıkarım nasıl yaptın bilmiyorum neyse zekana vericem