Neler Yeni

1k'yı geçmeyecek kreatin önerisi?

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
okr
soru başlıkta arkadaşlar sizce ne alabilirim? aklımda hiq xl var diğer önerilerinizi bekliyorum

MufasaBoss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
Şahin
soru başlıkta arkadaşlar sizce ne alabilirim? aklımda hiq xl var diğer önerilerinizi bekliyorum
Hiq Almanı Önermem Kendileri Şuan Hükümet Yanlısı Takılıyorlar Ve Güçlünün Tarafındalar Biz İslamcıyız Türkçüyüz Tarzında Takılıyorlar Böyle Olmaları İyi Ama Bunu Duyar Kasmak Amaclı Ve Acıtasyon Yapmak İçin Kullanıyorlar Ne Demek İstediğimi Şu Videodan Anlalayabilirsin

Shix2x

80+ Bronze
Reis bu forumda senden daha iyi bilecek biri yok gibi de hiq'nin hammaddeleri daha iyi diğerlerine göre.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiq Almanı Önermem Kendileri Şuan Hükümet Yanlısı Takılıyorlar Ve Güçlünün Tarafındalar Biz İslamcıyız Türkçüyüz Tarzında Takılıyorlar Böyle Olmaları İyi Ama Bunu Duyar Kasmak Amaclı Ve Acıtasyon Yapmak İçin Kullanıyorlar Ne Demek İstediğimi Şu Videodan Anlalayabilirsin
Olm sanane la ister Türkçü olsun ister İslamcı

MufasaBoss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
Şahin
Reis bu forumda senden daha iyi bilecek biri yok gibi de hiq'nin hammaddeleri daha iyi diğerlerine göre.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olm sanane la ister Türkçü olsun ister İslamcı
Knk Düzgün Okumadın Galiba Attığım Videoyu İzlesen Anlıyacaksın Bunlar Boykot Ediliyor Şuan Ve Kampanya Yapıyorlar Story Atıyorlar Storyde Hep Off Arkadaşlar Unuttum Oruç Kafama Vurdu Arkadaşlar Bizi Neden Boykot Ediyorsunuz Biz Türk Markasıyız Biz İnançlı İnsanlarız Diyor Yani Duyar Kasıp Acıtasyon Yapıyorlar Akpli Mesut Özil İle Espressolaba Gidip Pozlar Veriyorlar İnşallah Batarlar

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
okr
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
siyasetle hiçbir işim olmaz ne chp'yi severim ne de akp'yi ama bu chp'li cahil kısmın boykot diye bas bas bağırdıkları şeyler bana çok anlamsız geliyor. bir insan bir topluluk neden kendi ülkesinde üretilen kendi ülkesinin markasını boykot eder ilk defa duyuyorum :D

alman menşei olduğuna inanan varsa elimde 1453 köprüsü var az kullanılmış satılık?

Son düzenleme:

gdburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Burak
ne alaka la

En İyi Cevap
1
alman menşei olduğuna inanan varsa elimde 1453 köprüsü var az kullanılmış satılık?

not:
boykot edilmesi gayet normal
millet açlıktan ölmek üzere bazı kesimin umurunda değil sadece cebini düşünür bu düzenin böyle devam etmesini ister
Hocam kingsize iyi de diğeri galiba kreatinli gainer gibi bisey olabilir mi 1130gr toz için 27 servis yazılmış ve servisi 144 kalori baya karbonhidrat vardı sanki kreatin değil o

Hocam kingsize iyi de diğeri galiba kreatinli gainer gibi bisey olabilir mi 1130gr toz için 27 servis yazılmış ve servisi 144 kalori baya karbonhidrat vardı sanki kreatin değil o
hiç dikkat etmedim sadesi zannediyordum kaldırılmış ve bu fiyatlar neeeeee
300 gram 1000tl oha hepsi hammaddeyi çin den alıyor 2500tl satan bile var:ROFLMAO:

en fiyat fp net

Shix2x

80+ Bronze
seni engellemiştim açılmış neyse tekrar engellicem
hard line da yerli big joy da mla proteinde onları boykot edin diyen var mı?
öyle bir çıkarım nasıl yaptın bilmiyorum neyse zekana vericem
Daha yazılanı okuyamayan o küçük beynin ile seni bas basa bırakıyorum.
Korkmus silmis bide😝

Top Bottom