Sefir Süleyman Çakır 👑
80+ Silver

- Reaksiyon skoru
 - 715

Arkadaşlar jetta lar nasıl araç hangi motoru hangi modeli daha sorunsuz hangisi tercih edilmeli ve mantıklı bir seçenek mi hem ailem binecek hem ben

1m na jetta mı alınır hocamArkadaşlar jetta lar nasıl araç hangi motoru hangi modeli daha sorunsuz hangisi tercih edilmeli ve mantıklı bir seçenek mi hem ailem binecek hem ben
Akıl var mantık var beyin var hocam 1M jettaya bağlanılırmı 600-700 lük arabadır jetta.Arkadaşlar jetta lar nasıl araç hangi motoru hangi modeli daha sorunsuz hangisi tercih edilmeli ve mantıklı bir seçenek mi hem ailem binecek hem ben
Focus al geçArkadaşlar jetta lar nasıl araç hangi motoru hangi modeli daha sorunsuz hangisi tercih edilmeli ve mantıklı bir seçenek mi hem ailem binecek hem ben
1.6 dizel egea sedan al 2023/24 model masrafsız bin jetta diye alıp sana şanzımanı sanayide sana döşercesine pişman olursun ha 100 binde bulursan alArkadaşlar jetta lar nasıl araç hangi motoru hangi modeli daha sorunsuz hangisi tercih edilmeli ve mantıklı bir seçenek mi hem ailem binecek hem ben
Hocam 10 binde bile olsa jettaya o parayı bağlamak aşırı saçma olmazmı passat var o paraya gün sonunda.1.6 dizel egea sedan al 2023/24 model masrafsız bin jetta diye alıp sana şanzımanı sanayide sana döşercesine pişman olursun ha 100 binde bulursan al
1M a alınacak passat jettadan beter olur.Hocam 10 binde bile olsa jettaya o parayı bağlamak aşırı saçma olmazmı passat var o paraya gün sonunda.
Alakası bile yok gün sonunda jettaya değil passata binersin.1M a alınacak passat jettadan beter olur.
Golf ün sedan modeli.Arkadaşlar jetta lar nasıl araç hangi motoru hangi modeli daha sorunsuz hangisi tercih edilmeli ve mantıklı bir seçenek mi hem ailem binecek hem ben
Focus hiç almam abartı fiyatı var 1.1m ne eski kasa var 90 k km de 2018 model flan hepsiFocus al geç