Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 1MORE OMT AirFree TWS Bluetooth

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Furkan Eren
3 yıldır kullanıyorum
3 kez satın aldım tekrar satın almak için arada girip bakıyordum ve indirmde yakaladım aldım ihtiyacı olan kaçırmasın online oyunlarda müzik dinlemede ve filim izlemede kullanıyorum.

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Birol Olcaytürkan
3 yıldır kullanıyorum
3 kez satın aldım tekrar satın almak için arada girip bakıyordum ve indirmde yakaladım aldım ihtiyacı olan kaçırmasın online oyunlarda müzik dinlemede ve filim izlemede kullanıyorum.

347 TL+ 40 TL kargo toplam 387 TL doğru mu?

iskader

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
adem eren
Bende uzun süredir kullanıyorum, artık kutusu şarj tutmamaya basladi. Başka siteden yenisini aldım ondada şarj olmadı. İade edip qcy t13 aldım. İnanın pişmanım, omting deki bass yok kulaklık rahatlığı yok. Keşke değişim isteseydim diyorum

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
John Smith
O kadar çok kötü yorum varki almaya korktum valla.

Pivot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Çağrı Bakır
Hocam neden 3 kere aldınız?

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Sinan
Tam 3 kez amazondan iade edip en sonunda kaldırıp kenara attığım kulaklık. Her seferinde şarj tutmama sorunu yaşadım amazon artık parayı iade edip kulaklık sizde kalsın demişti. Hatta 2. değişim istediğimde direk mh den bu modelde çok iade var 3. ye uğraşmayın demişti ben yine de diretmiştim yine şarj tutmama problemi olmuştu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Furkan Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk Alacağım zaman çok araştırdım gördüğüm en kötü yorum f/p olarak değerlendirlmesiydi yt den herkes tam f/p canavari diyordu ondan dolayı bu kadar uzun kullandım şarj problemi bana denk gelmedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

F/P öneriniz varsa bu fiyata denerim

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Murat
ben bunu aldım bugün geldi ama sol kulaklığı çalışmıyor sağ kulaklık okey ama solu ne yaptıysam çalıştıramadım herhangi bir ışık vs yanmıyor. iade edeceğim mecbur bu sorunu yaşayan oldu mu daha önce?

ghnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Gökhan
konuda bile bir çok kötü yorum varken almak ve iyisine denk gelmek şans işi gibi. bilemedim ben pas geçeceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,401
Üyeler
160,691
Son üye
AyBoOoO
Top Bottom