impacto
80+
- Reaksiyon skoru
- 141
Hocam dediğin gibi m2 slotunda hali hazırda samsung 970 500GB var. X1 portu için bi dönüştürücü alıp takmam lazım teşekkürler.
Hocam dediğin gibi m2 slotunda hali hazırda samsung 970 500GB var. X1 portu için bi dönüştürücü alıp takmam lazım teşekkürler.
Hocam bu arada dönüştürücü alırken neye dikkat etmeliyim ? Linkteki uygunmudur yada daha iyi alternatif var mı ?
X4 bu anakart ne?Hocam bu arada dönüştürücü alırken neye dikkat etmeliyim ? Linkteki uygunmudur yada daha iyi alternatif var mı ?
O olmaz hocam. X1 slotuna girecek aparat almanız lazım. Hepsiburada'dan link gönderdiğiniz için bende size 3 ürün bu siteden gönderiyorum. Bunlardan herhangi birini alabilirsiniz.Hocam bu arada dönüştürücü alırken neye dikkat etmeliyim ? Linkteki uygunmudur yada daha iyi alternatif var mı ?
aynı şekilde benimde gelmedi tam olarak aynı bilgiler yazıyorÜrün gelmeyen var mı bi benmiyim en son 24 temmuzda
Paket taşınıyor. Paketi taşıyan uçak kalktı.
Hoofddorp, NL
Benim de aynı şekilde. 24ü saat 16:00 uçak kalktı ama iniş bilgisi filan yok. Tahmini teslimat 2 Ağustos Cuma.Ürün gelmeyen var mı bi benmiyim en son 24 temmuzda
Hoofddorp, NL
ürün bugün elime ulaştı birazdan takacağım pcyeÜrün gelmeyen var mı bi benmiyim en son 24 temmuzda
Hoofddorp, NL
Ürün gelmeyen var mı bi benmiyim en son 24 temmuzda
Hoofddorp, NL
aynı şekilde benimde gelmedi tam olarak aynı bilgiler yazıyor
Benim ki hemen teslim edildi.Paketi çok yıpranmış ama ürünün testlerini yaptım.Sıfır ürün ve sıkıntı yok.Ssd çok hızlı canavar gibi.Urun paketlerı nasıldı sızde? benım kutu acılmıs gıbıydı
aynen benim üründe geldi benim üründe paketi açılmıştı .Urun paketlerı nasıldı sızde? benım kutu acılmıs gıbıydı
Ne yapacaksın kullanacak mısınaynen benim üründe geldi benim üründe paketi açılmıştı .