1tb ssd önerisi (m2 zaten var başka slotum yok)

DELİ45

80+
Reaksiyon skoru
26
1tb ssd bakıyorum fazla pahalı olmazsa çok iyi olur m2 olmaz anakartımda zaten m2 var başka m2 slotu yok fazla okuma yazma istemiyorum zaten çoğunlukla sistemimle gidebilicek oyunlar oynuyorum ama bazı istediğim oyunlarıda oynayacağım zaman veya güncelleme geldiği zaman yer kalmıyor oynamadığım bazılarını siliyorum (şuanda 512gb m2 ve 256 ssd var) hdd düşündüm ama çok yavaşlar diye hiç uğraşmadım

1tb ssd bakıyorum fazla pahalı olmazsa çok iyi olur m2 olmaz anakartımda zaten m2 var başka m2 slotu yok fazla okuma yazma istemiyorum zaten çoğunlukla sistemimle gidebilicek oyunlar oynuyorum ama bazı istediğim oyunlarıda oynayacağım zaman veya güncelleme geldiği zaman yer kalmıyor oynamadığım bazılarını siliyorum (şuanda 512gb m2 ve 256 ssd var) hdd düşündüm ama çok yavaşlar diye hiç uğraşmadım
bunu al x1 slotuna bunu tak m2 ssd alır kullanırsın ben öyle yapıyorum

nasıl yani tam olarak? m2 slotumu 1den 2ye mi çıkarıcak bu yoksa elimdeki olan m2 yerine bunu mu tak diyorsunuz?
m2 slotundaki kalıyor anakartta PCIe x1 slotu var oraya bu dönüştürücüyü takınca m2 kullanabiliyorsun 2 tane aynı anda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

önüme çıkan ilk videoyu attım

m2 slotundaki kalıyor anakartta PCIe x1 slotu var oraya bu dönüştürücüyü takınca m2 kullanabiliyorsun 2 tane aynı anda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

önüme çıkan ilk videoyu attım
hocam kalsın ya sata alayım ekstra birtane devam ediyim

Dönüştürücü ile pcie yuvasına m2 takin en hizli oyle olur

Ben dönüştürücü ile kullanma rehberi hazırlamıştım. Hala cayır cayır kullanıyorum sorun yok.

Spatium S270, Goodram CX400, Exceria SATA üçlüsünden hangisi en ucuza geliyora o alınabilir.

Hocam dediklerinizden sadece 1 tanesi satışta olarak çıktı diğerlerini göremedim/duyulmamış sitelerdeler.

Şu nasıl olur https://amzn.eu/d/iFqTVXG
BX500'ün kusuru daha fazla diğer modellere göre, tercih edilmemesi iyidir.

Amazon'da satılıyor, ara sıra 2k altına düştüğü de oluyor.

Bu model de Vatan'da 2k civarına satılmıştı. S270 az daha iyidir.

Geri