1₺ milyon SUV önerisi

hatasız boyasız denk gelir mi bilmiyorum ama kendimce sırasıyla tiguan, sportage, crv, tucson. iyi expere götürdükten sonra hataya boyaya çok takmamak lazım anca duster gelir yoksa. bayon önerenler de olur ama aracın motoru cüssesine göre küçük kalıyor pek önermem.
 
Dostlar bütçeyi 1.100.000₺ çıkarıp 2.el 2023 13.000km C4 X 1.2 PureTech Feel Bold EAT8 alınır mı? Araba konusunda tecrübeli bir yakınımız süspansiyonunda 30.000kmden sonra problemler başlayacağını ayrıyeten satılma konusunda aracın tutulmadığını da söyledi yorum değil de gerçekten aracı kullanıp deneyimleyen bilgili kişiler cevaplarsa sevinirim.
 
Chery bakabilirsin.
 
Yani C segment olmasada alınabilecek o bütçede bence en temiz araba captur 1.3 hibrit destekli alınabilir. Hem kasa güzel hem yeni model hem de km 60k altında bulunabilir güzel temizinden. Performans ve yakıt olarakta üzmez. 2. elide hızlı.
 
qasqai lerde de 1.2 motor alınmaz mesela. Yani her araçta zaten ufak tefek sorunlar olur. Sorunların en minimalize olduğu modeller d segmen araçlar olur genelde.
 
qaskai ve duster 1.5 olanları tercih etmeni öneririm duster 2018 sonrası dizeller cliolarla yakıtta aynı neredeyse 1.3 olanları da acayip iyi gidiyor
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,011
Mesajlar
10,427,430
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri
Top