Neler Yeni

2-3k arası mouse önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Mert Mertol
yaklaşık 6 yıl kadar logitech g903 modelini kullandım ama birkaç ay önce ömrü tükendi. çift tıklama problemi başladı. ben de üst modellere çok para vermek istemediğim için 1000tlye razer cobra aldım ama onun da 4 5 aylık kullanımın ardından tekerleği problem çıkartmaya başladı. sanırım tekerlek razerın deathadder ve cobra modellerinde kronik problemliymiş. bu sefer bütçeden kısmayacağım. beni g903 gibi 6 yıl götürecek, büyük boyutlu, çıkarılabilir kablolu ve kronik problemi olmayan bir mouse ihtiyacım var. elim yaklaşık 19-20cm. tavsiyelerinizi bekliyorum.

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
Musa Topçu
Palm tutuyorsan atk z1 pro max öneririm iyzico + parolapara kampanyasıyla 700tl cashback geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
geçen hafta sycrox v8 aldım 3k alabileceğin en iyi mouse

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
Musa Topçu
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Mert Mertol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Büyük boyutlu istediği için scyrox alacaksa v6 daha mantıklı olur
hocam bu wraith markasının olayı nedir? hayatımda daha önce hiç duymadığım bi marka, nereye gitsem herkes de onu önermiş. birkaç ay kullanınca bozulmaz umarım

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
Musa Topçu
hocam bu wraith markasının olayı nedir? hayatımda daha önce hiç duymadığım bi marka, nereye gitsem herkes de onu önermiş. birkaç ay kullanınca bozulmaz umarım
scyrox alacaksan ggtr den al iyzico + parolapara kampanyasıyla ordada aynı fiyata geliyor şahsen iki yerden de ürün almış biri olarak ggtr nin garantisi bana daha iyi geliyor atk blazing sky z1 pro max alacaksan bende var 4.5 ay oldu alalı taş gibi

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre
Hocam, Wraith bir Türk markası, ancak ürünlerinin çoğu farklı markalara ait. Firmanın olayı, yurt dışından çeşitli ürünleri getirip burada satmaları. Son zamanlarda ise kendi klavyesini, kulaklığını ve mousepad’lerini üretmeye başladılar. Garanti konusuna gelirsek, ben iki farklı mouse aldıktan yaklaşık 6-7 ay sonra yaşadığım bir problem nedeniyle ürünü garantiye gönderdim. Sağ olsunlar, benimle ilgilendiler, sorunu çözüp mouse'u geri yolladılar. Ancak garanti hizmetinden memnun kalmayan kullanıcılar da var. Yine de kendi deneyimime göre, ben garanti sürecini başarılı buluyorum.

klc7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
LEVENT KILIÇ
Palm tutuyorsan atk z1 pro max öneririm iyzico + parolapara kampanyasıyla 700tl cashback geliyor
link var mı? parolapara da falan mı çalışıyosun her konuda adamların reklamını yapıyorsnun :)

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
Musa Topçu
link var mı? parolapara da falan mı çalışıyosun her konuda adamların reklamını yapıyorsnun :)
millet 10tl için birbirini vuruyor bütçesi kısıtlı olanlar için çok iyi kampanya

• Beğen
Reaksiyonlar: klc7

klc7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
LEVENT KILIÇ
millet 10tl için birbirini vuruyor bütçesi kısıtlı olanlar için çok iyi kampanya
iyzico geçerli mi sitede

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
Musa Topçu
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular