2-4K 30 inç'ten büyük 200Hz IPS monitör önerisi

Reaksiyon skoru
16
Bütçe
40.000
Merhaba, 5080 ve R9 9950x3D'li yeni sistemime büyük bir ekran arıyorum. 30 inçten ne kadar büyük olursa o kadar iyi, Hz 200'ü geçmesine gerek yok ancak geçerse sorun değil, daha çok simülasyon, yarış ve hikâyeli oyunlar oynuyorum. Fast'ya da Rapid IPS bir monitör varsa daha iyi olabilir, yoksa normal IPS bir monitör de iyidir. Curve istemiyorum çünkü IPS curve yok diye biliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba, 5080 ve R9 9950x3D'li yeni sistemime büyük bir ekran arıyorum. 30 inçten ne kadar büyük olursa o kadar iyi, Hz 200'ü geçmesine gerek yok ancak geçerse sorun değil, daha çok simülasyon, yarış ve hikâyeli oyunlar oynuyorum. Fast'ya da Rapid IPS bir monitör varsa daha iyi olabilir, yoksa normal IPS bir monitör de iyidir. Curve istemiyorum çünkü IPS curve yok diye biliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Bu sisteme OLED yakışır. 4k 240 hz. 32"

Son düzenleme:
32" Den daha büyük OLED bir monitör var mı, kaliteli markadan hocam? Bu nasıldır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dell Alienware AW3425DW 34 inç 240Hz 0.03ms 2K QHD Adaptive Sync QD-OLED

Ya da bu hocam,

LG UltraGear 39GS95QE-B 39" 0.03 ms WQHD Curved 240 Hz OLED

32" bence yeterli bir büyüklük. Kartın da 4K da yağ gibi akar. Bütçeni tam bilmiyorum ama 4K monitör araştır istersen
Bu gibi mesela

Büyük monitör isteyip kavis istememeniz ilginç.

Büyük monitör isteyip kavis istememeniz ilginç.
IPS Panel oluyorlar hocam, Oled alırsam da genelde Samsung'un var, ki, Oled olup Samsung olmasa bile " olarak benim istediğimi vermiyorlar.

Bencede bide bunda Cok güzel hikaye oyunu oynanır

5080 mi 7900XTX mi 5070 ti ile 9070 XT arasında kaldım bide
5080 alın geçin, ben Asus Rog Strix Astral'ini aldım, pişmanlık 0

Yok yapmaz ama işlemci ve ekran kartı 4k da iş yaparım diye bağırıyor. O sistemin hakkı 4K.
Hocam peki bunda yapar mı? https://www.amazon.com.tr/dp/B0F4ZY...HXQ&linkCode=asn&tag=dchan-wsite-udorg-amz-21

IPS istemenizin sebebi nedir? VA panel tamamen kullanım amacınıza hizmet ediyor. OLED zaten en üst seviye.
IPS 34" den büyük bulamıyorum hocam, " büyüdükçe hepsi OLED oluyor, param var halihazırda, alırsam kaliteli bir şey almak istiyorum. QD-OLED buldum 40K ya, 240hz 34" Curved. Ondan devam edeceğim gibi duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,912
Üyeler
184,356
Son üye
technova
Geri