steelseris Apex vzr yakın zamanda aldım güzel klavye hocam2500TL bütçeyi aşmadan, Türkçe, bilek destekli, Siyah, 100%, red switch, klavye arıyorum. Öneri var mıdır?
Apex membran diye biliyorumsteelseris Apex vzr yakın zamanda aldım güzel klavye hocam
Monster'ın inceleme ve yorumlamaları hep kötü gördüm hocam. asut tuf K3 aura düşünüyorum şu andaBunun dışında bir seçenek yok diye biliyorum.
![]()
Monster Pusat K3 Pro Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Monster Pusat K3 Pro Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Monster Pusat K3 Pro Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.856,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçe artarsa yine aynı markanın daha kaliteli olan şu ürünü var.
Monster şu fiyatlara çıkarmasa çok satar aslında. Bence red switch için bu fiyatlar fazla. Markasının değerli olduğuna inanıyorlar(fason üretim çevre birimleri), tasarım, Türkçe desteği ve %100 olmasına da güveniyorlar. Yalan yok görsellerde hoş duruyor. Ama bu fiyatlara manyetik %75 klavye alınabiliyor.
birkaç hafta önce gamepower suki isimli klavyeyi almıştım çok memnunum kaldıysa ona bakabilirsin fiyatı da 1800 falandı bilek desteği çıkarılabilir ve yazılımı var pchocası incelemişti ordan görüp aldım bendeMonster'ın inceleme ve yorumlamaları hep kötü gördüm hocam. asut tuf K3 aura düşünüyorum şu anda
hocam klavye zaten bütçenin üzerinde bide bilek desteğini alınca iyice yukarı çıkacakTürkçe desteği yok ve fiyatına göre yüksek bence. Türkçe çok şart değilse bağlantıdaki ürüne de bakılabilir.
![]()
YUNZII YZ98 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Şu an örnek amaçlı attım. Bu fiyatlara çıkıyorsanız bence switchleri ve kasa kaliteleri daha iyi olan alternatif markalara yönelin. Asus, MSI gibi firmalardan çevre birimi almayı pek önermiyorum. Bu firmaların ana işleri anakart, ekran kartı. Her firma her işe iyi yapacak diye bir şart da yok. Farklı %100 alternatifleri de önerenler olacaktır. Ama ayrı konu açmanızı öneririm. Yukarıdaki istekleriniz bir miktar esneyebiliyorsa ona göre güzel öneriler gelecektir.
Bilek desteği olarak da şunu alabilirsiniz. Ben de şu an kullanıyorum. Bilek desteğini klavyeye yapıştırmak yerine biraz ara bırakıyorum çok daha rahat oluyor.
Klasse Gaming Klavye ve Mouse Bilek Destek Seti, ErgoPad, Kaymaz Tabanlı, Nefes Alan Kumaş, Ağrı Önleyici (Klavye ve Fare Bilek Desteği) : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
Klasse Gaming Klavye ve Mouse Bilek Destek Seti, ErgoPad, Kaymaz Tabanlı, Nefes Alan Kumaş, Ağrı Önleyici (Klavye ve Fare Bilek Desteği) : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiyewww.amazon.com.tr
Alıntıyı görüntüle
kalmamışbirkaç hafta önce gamepower suki isimli klavyeyi almıştım çok memnunum kaldıysa ona bakabilirsin fiyatı da 1800 falandı bilek desteği çıkarılabilir ve yazılımı var pchocası incelemişti ordan görüp aldım bende