Neler Yeni

2 Ayda 10 Kilo Zayıflayabilir miyim?

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Arkadaşlar Boyum 1.60 Kilom 62 Yaşım 14 bu aralar çabuk yoruluyorum. Mesela sabah erken kalkıp gece 12 gibi yatıyorum şişmanlıkla alakası varmıdır?

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Arkadaşlar Boyum 1.60 Kilom 62 Yaşım 14 bu aralar çabuk yoruluyorum. Mesela sabah erken kalkıp gece 12 gibi yatıyorum şişmanlıkla alakası varmıdır?
Boyuna göre kilon fazla. Kilo vermen yararlı olacaktır büyük ihtimalle.

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
Bence 10 değil 3-4 kilo ver. Yağın varsa kas yap.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Bery
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Mehmet Çarık
bende 14 yaşındayım boyum 1.71 bir kaç ay önce 74 kiloydum şuan 66-67 kiloya düştüm hedefinizi 2 ay olarak koymayın sağlıklı bir biçimde vermeye çalışın

Bery

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,783
İsim
Yiğit Beren Sağlam
Instagram
syigitberen
Discord
Yeeeeeet#1981

Liberal Kenobi

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

GADDAR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Doğukan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Overclock , 2. el sistem toplama , oyun , sağlık
benim boyum da 165 kilom 100 ve 70 hedefliyorum sen gelmişsin kilo vermek istiyorsun kilon gayet normal kasların zayıf olabilir , vücut geliştirme ile uğraşabilirsin hem güç kazanırsın hem de kilo vermene yardımcı olur tabii ki abur cubur yememen gerek (benim gibi obezin tekinin tüyo vermesi ne kadar çelişkili olsa da :D bilgim var fakat uygulamaya koyamıyorum)

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
benim boyum da 165 kilom 100 ve 70 hedefliyorum sen gelmişsin kilo vermek istiyorsun kilon gayet normal kasların zayıf olabilir , vücut geliştirme ile uğraşabilirsin hem güç kazanırsın hem de kilo vermene yardımcı olur tabii ki abur cubur yememen gerek (benim gibi obezin tekinin tüyo vermesi ne kadar çelişkili olsa da :D bilgim var fakat uygulamaya koyamıyorum)
senin kilonun fazla olması onun kilosunu normal yapmıyor, yanlış bilgi vermeyelim

GADDAR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Doğukan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Overclock , 2. el sistem toplama , oyun , sağlık
senin kilonun fazla olması onun kilosunu normal yapmıyor, yanlış bilgi vermeyelim
Boylarımız yakın olduğu için öyle örnekleme yaptım ağırsağlam sitesine girip ideal kilonu hesaplaması yaptırdım kilosu boyuna göre gayet ideal isterse 57'ye inebilir fakat beden kitle endeksi 24 yani normal katogeride yer alıyor bende bunu göz önüme alarak spor yapmasını ve kendini toparlayabileceğini tavsiye ettim bi tarafımdan uydurmuyorum

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Haftada %1 kilo vermek sağlıklı olandır. Sağlıklı ve sürdürebilir bir diyet yap. Hızlı kilo verip alma, bel çevrende çok fazla çatlakla karşılaşabilirsin. Hızlı kilo verme, aynı zamanda alma ve bu ikisini aynı anda yapma. Haftada %1 kilo vermek en sağlıklı olanıdır. Vücuttaki su oranına göre değişebilir, eğer çok alkol tüketiyorsan bırakmak ile birlikte daha hızlı verebilirsin çünkü su atarsın.

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Boylarımız yakın olduğu için öyle örnekleme yaptım ağırsağlam sitesine girip ideal kilonu hesaplaması yaptırdım kilosu boyuna göre gayet ideal isterse 57'ye inebilir fakat beden kitle endeksi 24 yani normal katogeride yer alıyor bende bunu göz önüme alarak spor yapmasını ve kendini toparlayabileceğini tavsiye ettim bi tarafımdan uydurmuyorum
Çocuklar ve gençlerde vücut kitle indeksi yaşa ve cinsiyete bağlı olarak değişiklik gösterebilmektedir. Özellikle çocukların vücudundaki yüksek yağ oranı, kiloya bağlı hastalıklara ve ciddi sağlık sorunlarına neden olabilir. Bundan sonra daha iyi oku canım benim.

Top Bottom