619 s kullanıyorum James Donkey. 3 yıl civarında oldu hiç sorun çıkarmadı tavsiye ederim.2 bin lira bütçem var klavye ve mouse almak istiyorum klavye ses çıkartmayan switch türünden olsa güzel olur
2 bin lira bütçem var klavye ve mouse almak istiyorum klavye ses çıkartmayan switch türünden olsa güzel olur
Uzman değilim fakat deneyimlerimi söylüyorum gayet iyi klavye ve mouse ikisi2 bin lira bütçem var klavye ve mouse almak istiyorum klavye ses çıkartmayan switch türünden olsa güzel olur
prime yerine rival 3 daha iyi diye biliyorumsteelseries prime ve dierya dk61
kullanıyorum evet rgb var yazılımında herşeyini ayarlayabiliyorsun merak ediyorsan fotoğrafını atayımHocam rgb varmı bunda
Dk61 link olarak atabilirmisiniz çok fazla modeli varsteelseries prime ve dierya dk61
Atarsanız sevinirim fotoğraflarda nasıl durduğunu tam anlayamadımkullanıyorum evet rgb var yazılımında herşeyini ayarlayabiliyorsun merak ediyorsan fotoğrafını atayım
Bu arada klavyenin hocam belitmemişim deDk61 link olarak atabilirmisiniz çok fazla modeli var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Atarsanız sevinirim fotoğraflarda nasıl durduğunu tam anlayamadım
klavyenin rgbsi yok mouse rgbli klavye sadece turuncu yanıyorDk61 link olarak atabilirmisiniz çok fazla modeli var
Bu arada klavyenin hocam belitmemişim de
klavye bu şekildeDk61 link olarak atabilirmisiniz çok fazla modeli var
Bu arada klavyenin hocam belitmemişim de
switch zorunluğu yoksa apex 3 önerebilirimHocam başka bir klavye öneriniz varmı peki
membranMavi switch mi