Yardım 2 bin TL fare önerisi

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,032
Öncelikle selam dostlar. Son 1 haftadır günlerce mouse bakıyorum ama aklım sürekli karışıyor. En iyisi bir konu daha açayım ve buna bir karar vermek istiyorum.
İlk önce bütçem 2 bin. Daha fazla çıkamam.
Tutuşum ise palm grip. Mouse a yapış yapış her yerine dokunmayı seviyorum. En küçük ayrıntısına bile takılıyorum o yüzden simetri olması benim için önemli.
Şu an kullandığım mouse SteelSeries Rival 3. en az 5 yıldır kullandığım için bu tür mouse a kullanmaya alışığım.

Aklımda birkaç mouse var.
Furylevel Z1.
VXE R1 Pro.
Darmoshark M3S Pro.
Ajazz 159Pro.

İkinci el sitelerdede uygun fiyata Logitech G PRO veya SteelSeries Aerox 5 gibi mouselarda bakıyorum ama sanırım o imkansız.

Ajazz için ise, mouse güzel ama garantisi yok. Ayrıca yurt dışından alırsam ya bozuk çıkarsa endişesinden o topa hiç girmeyeceğim. Furylevel için ise o sol ve sağ Click'leri beni rahatsız eder gibi hissediyorum.

Bundan hariç bir mouse öneriniz varsa tabii söyleyebilirsiniz.

Ve son olarak mouse olarak üst düzey beklentim yok. Yani 8 bin Hz, dongle falan uğraşmama gerek yok. Oyun oynamayı neredeyse bıraktım ve tryhard bir oyuncu değilim o yüzden 1000Hz yeterli bana, ha tabii bilgisayarımın gücü yetiyorsa neden olmasın, aşağıya sistemimi yazıyorum bundan fazla Hz bu sistem kaldırır mı?

Ryzhem 5 5500/
Gigabyte B450M-H /
XFX RX 570 4 GB /
Team Vulcan 8x2GB 3200mhz/
Kioxia Exceria G2 1 TB M.2 ssd/
Kingston A400 120 GB /
Xigamatek 600W 80+ /
2 tane 500 GB hard disk./

İyzico %10 + 300tl ile scyrox al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cs valo gibi oyunlarda max %15 civarı fps kaybı oluyor 8k da

usat reflex ultra öneririm

İyzico %10 + 300tl ile scyrox al

Cs valo gibi oyunlarda max %15 civarı fps kaybı oluyor 8k da
Maalesef bütçe üstü çıkamam

Öncelikle selam dostlar. Son 1 haftadır günlerce mouse bakıyorum ama aklım sürekli karışıyor. En iyisi bir konu daha açayım ve buna bir karar vermek istiyorum.
İlk önce bütçem 2 bin. Daha fazla çıkamam.
Tutuşum ise palm grip. Mouse a yapış yapış her yerine dokunmayı seviyorum. En küçük ayrıntısına bile takılıyorum o yüzden simetri olması benim için önemli.
Şu an kullandığım mouse SteelSeries Rival 3. en az 5 yıldır kullandığım için bu tür mouse a kullanmaya alışığım.

Aklımda birkaç mouse var.
Furylevel Z1.
VXE R1 Pro.
Darmoshark M3S Pro.
Ajazz 159Pro.

İkinci el sitelerdede uygun fiyata Logitech G PRO veya SteelSeries Aerox 5 gibi mouselarda bakıyorum ama sanırım o imkansız.

Ajazz için ise, mouse güzel ama garantisi yok. Ayrıca yurt dışından alırsam ya bozuk çıkarsa endişesinden o topa hiç girmeyeceğim. Furylevel için ise o sol ve sağ Click'leri beni rahatsız eder gibi hissediyorum.

Bundan hariç bir mouse öneriniz varsa tabii söyleyebilirsiniz.

Ve son olarak mouse olarak üst düzey beklentim yok. Yani 8 bin Hz, dongle falan uğraşmama gerek yok. Oyun oynamayı neredeyse bıraktım ve tryhard bir oyuncu değilim o yüzden 1000Hz yeterli bana, ha tabii bilgisayarımın gücü yetiyorsa neden olmasın, aşağıya sistemimi yazıyorum bundan fazla Hz bu sistem kaldırır mı?

Ryzhem 5 5500/
Gigabyte B450M-H /
XFX RX 570 4 GB /
Team Vulcan 8x2GB 3200mhz/
Kioxia Exceria G2 1 TB M.2 ssd/
Kingston A400 120 GB /
Xigamatek 600W 80+ /
2 tane 500 GB hard disk./
VXE R1 Pro.
Darmoshark M3S Pro.
Ajazz 159Pro.
Logitech G PRO
bu mouseleri almani onermem

VXE R1 Pro.
Darmoshark M3S Pro.
Ajazz 159Pro.
Logitech G PRO
2. el olurmu illa 0 mı istiyorsun

VXE R1 Pro.
Darmoshark M3S Pro.
Ajazz 159Pro.
Logitech G PRO

Sıfır olsa daha iyi olur. 2. el olacaksa Kocaeli içi elden almayı tercih ederim.

VXE R1 Pro.
Darmoshark M3S Pro.
Ajazz 159Pro.
Logitech G PRO

ajazz ucuzsa alınır 1200 felan r1 pro da fena sayılmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular