Çözüldü✓ 2. Diskin gözükmüyor

Bukr3j

80+ Silver
Reaksiyon skoru
523
Sistemimde 240GB Sandisk SSD ve 1TB Seagate Barracuda HDD var. Bilgisayar yönetiminde HDD yi algılıyor ama Bu Bilgisayar bölümünde gözükmüyor. Bilgisayarı daha yeni kurdum.

Ekler

• IMG_20200914_141032.jpg
    IMG_20200914_141032.jpg
    2.2 MB · Hit: 47
Disk Yönetimi'ne gir SS at.
Büyük bir ihtimalle ikinci diskin ayrılmamış olarak duruyor, sağ tıklayıp yeni basit birim kurulumunu yap, gerisi sende.

Sistemimde 240GB Sandisk SSD ve 1TB Seagate Barracuda HDD var. Bilgisayar yönetiminde HDD yi algılıyor ama Bu Bilgisayar bölümünde gözükmüyor. Bilgisayarı daha yeni kurdum.
disk yönetiminin ss ini atarmısın

@crazyreign hocam bunun ntfs olması değilmi burda raw yazıyor

Diskinizi sıfırlayın , yeniden oluşturun . İçinde veri varsa çeşitli yazılımlarla disk formatını değiştirin

diskin gözüküyor orda bal 1 tb olarak ama normalde yanında ayrılmamaış olarak yazmaso lazım diye biliyorum

RAW olan disklerin çoğu mekanik arıza kaynaklı değildir, yazılımsal olarak diskin ilk sektöründeki kod hatasıdır. Bu da dosya çözümleme tablosunu(MBR-GPT) sıfırlayarak ya da değiştirerek çözülebiliyor. internette böyle yazıyor

Format yanlış , disk boş ise yeniden biçimlendirin
Ben direkt siliyorum ve yeni oluşturuyorum formatda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RAW olan disklerin çoğu mekanik arıza kaynaklı değildir, yazılımsal olarak diskin ilk sektöründeki kod hatasıdır. Bu da dosya çözümleme tablosunu(MBR-GPT) sıfırlayarak ya da değiştirerek çözülebiliyor. internette böyle yazıyor
Aga anlamıyon hiç

Diske sağ tıkla ve biçimlendir. Sonra ayrılmamış alan kısmına sağ tıklayıp bölüm oluşturun , formatı ntfs yapabilirsiniz.

Geri