Kartın durumunu bilmiyorum. 1.5 sene nasıl koşullarda yaptığına bağlı. Temiz mining yapan az kişi var doğrusu. Gpu world Facebook grubuna bakabilirsin. 6500 fiyatı uygun ama kartın durumu iyi olmayabilir.Hocam tam 3070 alma arefesindeyim gruplar dediğiniz nerede oluyor , biriyle salı gününe anlaştım 6.5 a 1.5 sene mining yapılmış zotac çift fanlı alınır mı sizce
6-6.5 gibimi6k civarı satılır.
Sorunsuz yazmış furmark sonucu da düzgün çıkarsa alıcam galiba direktKartın durumunu bilmiyorum. 1.5 sene nasıl koşullarda yaptığına bağlı. Temiz mining yapan az kişi var doğrusu. Gpu world Facebook grubuna bakabilirsin. 6500 fiyatı uygun ama kartın durumu iyi olmayabilir.
Detaylı fotoğraflarını iste. Soğutma bloğunda korozyon, chipsetinde renk bozulmaları varsa alma.Sorunsuz yazmış furmark sonucu da düzgün çıkarsa alıcam galiba direkt
Abartma kanka 10k ya 3080 bulunabiliyor 3060 10k aşırı fazla. Sıfır kapalı kutu olması lazım o paraya satabilmesi için.10k 8 az
5750 ye alacaktım zotac kutulu açılmamıl. Satıcı erken dönmediği için alamadım. 5850 ye 6600xt aldım. 6 ya falan gider yine.2. El 2 yıl kullandığım içi açılmamış garantisi bitmiş 3060 ı saticam kaça ilan vermeli kaça satmaliyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zotac gaming bu arada
Arkadaş da dalga geçmiş zatenAbartma kanka 10k ya 3080 bulunabiliyor 3060 10k aşırı fazla. Sıfır kapalı kutu olması lazım o paraya satabilmesi için.
6000 - 5.500 hızlı satmak için 5000-45002. El 2 yıl kullandığım içi açılmamış garantisi bitmiş 3060 ı saticam kaça ilan vermeli kaça satmaliyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zotac gaming bu arada