Hocam hiç içi açılamamış derken kutunun değil , kartın içi açılamamış 11k ya satıyorhocam aralarında 2 kat fiyat farkı var. adam hiç açılmamış suprim x 3080 kartı kaça satıyor merak ettim.
hocam anasını ağlatmıştır o kartın haberiniz olsun 3070 bütçeniz varsa alın geçinHocam hiç içi açılamamış derken kutunun değil , kartın içi açılamamış 11k ya satıyor
konu içerisinde 3060ti demişsiniz.Hocam 3070 de 8 gb olduğu için çekincelerim var rtx 3060 bile 12 gb
Ne alaka kendim bakımlı gamerock u 7 den verdimhocam anasını ağlatmıştır o kartın haberiniz olsun 3070 bütçeniz varsa alın geçin
Kart sağlamsa ve dediğiniz gibi temiz kullanılmışsa neden olmasınSahibinden den 2. El Msi suprim x 3080 almayı düşünüyorum. Bulduğum bir kart var hiç içi açılmamış, mining yapılmamış. Sizce almalımıyım yoksa sıfır 3060ti mi alayim
ne alaka hocam nereden biliyorsunuz görmeden?hocam anasını ağlatmıştır o kartın haberiniz olsun 3070 bütçeniz varsa alın geçin
adamın sattığı fiyattan anlaşılmıyor mu? ayrıca ekran kartı ve psu gibi parçaları 2. el alma taraftarı değilim.ne alaka hocam nereden biliyorsunuz görmeden?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Testlerini yapın ısı ve vram ısı değerleri normalse her türlü alınır. Sahibindene güvenmiyorsanız GPU World facebook grubuna giripte kart bakabilirsiniz.
Hocam 11k 3080 için gayet normal fiyat GPU Worldde 3090ları 3080ti o paralara satıyorlaradamın sattığı fiyattan anlaşılmıyor mu? ayrıca ekran kartı ve psu gibi parçaları 2. el alma taraftarı değilim.