Yardım 2. El 3080 alınır mı?

legolasse

80+
Reaksiyon skoru
20
Sahibinden den 2. El Msi suprim x 3080 almayı düşünüyorum. Bulduğum bir kart var hiç içi açılmamış, mining yapılmamış. Sizce almalımıyım yoksa sıfır 3060ti mi alayim

hocam aralarında 2 kat fiyat farkı var. adam hiç açılmamış suprim x 3080 kartı kaça satıyor merak ettim.

Hocam hiç içi açılamamış derken kutunun değil , kartın içi açılamamış 11k ya satıyor
hocam anasını ağlatmıştır o kartın haberiniz olsun 3070 bütçeniz varsa alın geçin

Sahibinden den 2. El Msi suprim x 3080 almayı düşünüyorum. Bulduğum bir kart var hiç içi açılmamış, mining yapılmamış. Sizce almalımıyım yoksa sıfır 3060ti mi alayim
Kart sağlamsa ve dediğiniz gibi temiz kullanılmışsa neden olmasın

Testlerini yapın, kartın temizliğine bakın dıştan. Bir sorun yoksa her türlü alınır.

hocam anasını ağlatmıştır o kartın haberiniz olsun 3070 bütçeniz varsa alın geçin
ne alaka hocam nereden biliyorsunuz görmeden?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Testlerini yapın ısı ve vram ısı değerleri normalse her türlü alınır. Sahibindene güvenmiyorsanız GPU World facebook grubuna giripte kart bakabilirsiniz.

ne alaka hocam nereden biliyorsunuz görmeden?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Testlerini yapın ısı ve vram ısı değerleri normalse her türlü alınır. Sahibindene güvenmiyorsanız GPU World facebook grubuna giripte kart bakabilirsiniz.
adamın sattığı fiyattan anlaşılmıyor mu? ayrıca ekran kartı ve psu gibi parçaları 2. el alma taraftarı değilim.

adamın sattığı fiyattan anlaşılmıyor mu? ayrıca ekran kartı ve psu gibi parçaları 2. el alma taraftarı değilim.
Hocam 11k 3080 için gayet normal fiyat GPU Worldde 3090ları 3080ti o paralara satıyorlar :D

Geri