Neler Yeni

2.El aldığım XFX 6900XT ekran kartı geldi

VS07

80+
Reaksiyon skoru
157
Evet arkadaşlar 6750xt ekran kartından 6900xt ekran kartına geçtim. Letgo cüzdanım güvende ile 2. El olarak aldım kartı. Şuan testlerini yapacağım. Furmark vk 2k testinde 15 dk çalıştırdım. Değerleri paylaşıyorum. Başka hangi testleri yapmam lazım fikir verir misiniz?
IMG-20250310-WA0030.jpg

Ekler

• IMG-20250310-WA0031.jpg
    IMG-20250310-WA0031.jpg
    188 KB · Hit: 114
Değerler?

Evet arkadaşlar 6750xt ekran kartından 6900xt ekran kartına geçtim. Letgo cüzdanım güvende ile 2. El olarak aldım kartı. Şuan testlerini yapacağım. Furmark vk 2k testinde 15 dk çalıştırdım. Değerleri paylaşıyorum. Başka hangi testleri yapmam lazım fikir verir misiniz?
değerler tahmin yoluyla mı görülüyor acep

Yüklemiştim hata vermiş site. Şimdi ekledim.

Fena değil temiz gözüküyor, konu dışı bende düşünüyorum ne kadara mal oldu kart

Kartın termal bakımı ne zaman yapılmış biliyor musunuz, satıcıya sordunuz mu?

Bu arada kart epey şık ve heybetli gözüküyor. Hayırlı olsun 😎

Fena değil temiz gözüküyor, konu dışı bende düşünüyorum ne kadara mal oldu kart
11.5k anlaştık. 700 de letgo kesti hocam 12.200 falan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kartın termal bakımı ne zaman yapılmış biliyor musunuz, satıcıya sordunuz mu?

Bu arada kart epey şık ve heybetli gözüküyor. Hayırlı olsun 😎
Onu sormamıştım hocam sorayım.teşekkürler valla bende beğendim duruşunu. Aldığım arkadaşta 1 sene durmuş kart ve o termal macun bakımı yapmamış sanırım benim yapmam daha iyi olacak.

Evet arkadaşlar 6750xt ekran kartından 6900xt ekran kartına geçtim. Letgo cüzdanım güvende ile 2. El olarak aldım kartı. Şuan testlerini yapacağım. Furmark vk 2k testinde 15 dk çalıştırdım. Değerleri paylaşıyorum. Başka hangi testleri yapmam lazım fikir verir misiniz?Alıntıyı görüntüle
97 hotspot biraz tepelerde gibi sanki yazın daha sıcak olur

Evet arkadaşlar 6750xt ekran kartından 6900xt ekran kartına geçtim. Letgo cüzdanım güvende ile 2. El olarak aldım kartı. Şuan testlerini yapacağım. Furmark vk 2k testinde 15 dk çalıştırdım. Değerleri paylaşıyorum. Başka hangi testleri yapmam lazım fikir verir misiniz?Alıntıyı görüntüle
97 cok değil mi üstad bakımları yoksa yapıp bi kontrol et varsada gecmiş olsun mu demek lazım bilemedim

Normal sıcaklıklar.
Oyun testi yap bir de.

• Beğen
Reaksiyonlar: VS07
11.5k anlaştık. 700 de letgo kesti hocam 12.200 falan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onu sormamıştım hocam sorayım.teşekkürler valla bende beğendim duruşunu. Aldığım arkadaşta 1 sene durmuş kart ve o termal macun bakımı yapmamış sanırım benim yapmam daha iyi olacak.

Sadece GPU'nun termal macunu değil vram termal padlerini de değiştirin daha doğrusu yenileyin. Sıcaklıklar olumlu manada fark edecektir.

Bu arada koyduğunuz resme tekrar baktım da. Kasanın alt kısmında tozlanma var, o da gözümden kaçmadı. Kasayı da bir kompresörle üfleyin :D

Hayırlı olsun. İyi duruyor. Kart kaç yıllıkmış ? bence sadece termal macunu yenilemeniz yeterli, padler kalsın. Onların birde ölçülerine bakacaksın, satın alacaksın, keseceksin, biçeceksin sonra yapıştıracaksın, sonra test yapacaksın, tam oturmadıysa, içine dert olacak fln 80 dereceyi geçmiyorsa kullan gitsin. (Gerçi direk kesilmiş ölçülerle de satılıyor fakat fiyatlar çok değişken en kötü 200-400 lira diye düşünüyorum).
Konu dışı olacak ama soramadan edemedim beyaz kablolarını beğendim, ismi nedir acaba?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,986
Üyeler
173,447
Son üye
zonmacoivei
Geri