Neler Yeni

2. EL ARABA ALMAYIN ALDIRMAYIN !!!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,881
İsim
ege erdem demirelli
Dostum sana bir soru: 650.000 TL bütçen var ve bir otombile ihtiyacın var. Ne alabilirsin?
Bana 700k insignia almak yerine 200k koyup 1.4 fire egea önerdi o butcede :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cokda dikkate alınmaması gereken biri.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
blok çatlak tıkayıcı var, silindir kapağı çatlak tıkayıcı var segman kaçağı varsa onu bile giderici ürün var yani bu ürünler her şey için yeterli ha siz şu duurmda aracın başka yerlerine de zarar gelmişse hazır açmışken 600-700 TL'ye zaten yan sanayi silindir kapak contası değiştirip takıp , birde içine bor katkısı atıp geçersiniz kimsenin yine haberi olmaz zaten , sıvı contasına kadar var araç km ile oynamak desen 500 TL'ye alttan üstten iki tarafıda 45 dk içinde yukleyip yapıyorlar yani hepsi mumkun. Ben tabii ki bildiklerimi söylüyorum milyonlarca insan zan altında kalsın 1-2 sene sonra beni dinlemedikleri için 10 bin dolar masraf yapmışım diye hesap edince zaten beni anlar herkes
Demek ki bu ilaç bu katkı her şeyi yapmıyormuş ki sen de diyorsun ki 600 700 TL'ye yan sanayi conta alıp takarsın diyorsun.
Her şeyi düzeltmediğini buradan sende anlamışsındır. Bu söylediğin yolların hepsini katıyla gördüm. Belki yaşım küçük olsa da hayatımın yarısı sanayide geçti. Zaman geldi çalışamadım zaman geldi gece gündüz çalıştım. Bu zamana kadar onlarca araba alıp sattık. Hem babam hem ailem aracılığıyla çok arabaya bindim. Emin ol bu kadar insanı zan altında bırakman hatadır. Ayrıca yağın kalınlaştığını her mesajımda yazdım. Bu yağın kalınlığını da emin ol yağ çubuğunu çekince anlarsın.
Şuanda da ikinci el aldığımız bir arabaya biniyoruz bundan önce de böyleydi. Bundan sonra da böyle olur. Çünkü senin anlamadığın şey herkesin o kadar bütçesi olmadığı. Altımızda motoru yürüyeni on numara , gayette donanımlı bir araba var. Neden satıp sıfır alalım ki?
Bildiğini okumaya devam et dostum. Forumda 5000 küsür mesajımın neredeyse yarısı arabalarla ilgili. Bir sürü kişiyle burada tanıştım bazılarıyla günlük bazılarıyla arada olmak üzere konuşuyorum. Çoğu kişi benden büyük olmasına rağmen lafıma itibar edecek kadar bana güveniyorlar. Burada boşa dil döküp zaman kaybetmeyeceğim.
Para kazanıp bir araba sahibi olmanın zor olduğunu anlayınca ne demek istediğimi anlarsın

Kaptan7

80+
8:23 den itibaren izlerseniz alacağınız aracın kusurunun kolayca gizlenebileceği ve 7-8 bin dolar motor masrafı çıkabileceğini göz önüne alırsanız diğer masraflarla da 10 bin dolara yakın paranızın gideceği olasılığını düşünürseniz 2. el araba ALMAYIN.
Bütün galericiler iflas eşiğine geldi lütfen mesajı sil yoksa kimse 2.el araba almaz😔

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
kaan cuvadar
8:23 den itibaren izlerseniz alacağınız aracın kusurunun kolayca gizlenebileceği ve 7-8 bin dolar motor masrafı çıkabileceğini göz önüne alırsanız diğer masraflarla da 10 bin dolara yakın paranızın gideceği olasılığını düşünürseniz 2. el araba ALMAYIN.
adam tüm türkiye yi karşısına aldı daha boş konu görmedim 5 dk dır falan gülüyorum

yalnızbiri01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
muhammed samet
Arabadan anlamayanlar 2. El araçları kötülüyor

murpabsar

80+
Demek ki bu ilaç bu katkı her şeyi yapmıyormuş ki sen de diyorsun ki 600 700 TL'ye yan sanayi conta alıp takarsın diyorsun.
Her şeyi düzeltmediğini buradan sende anlamışsındır. Bu söylediğin yolların hepsini katıyla gördüm. Belki yaşım küçük olsa da hayatımın yarısı sanayide geçti. Zaman geldi çalışamadım zaman geldi gece gündüz çalıştım. Bu zamana kadar onlarca araba alıp sattık. Hem babam hem ailem aracılığıyla çok arabaya bindim. Emin ol bu kadar insanı zan altında bırakman hatadır. Ayrıca yağın kalınlaştığını her mesajımda yazdım. Bu yağın kalınlığını da emin ol yağ çubuğunu çekince anlarsın.
Şuanda da ikinci el aldığımız bir arabaya biniyoruz bundan önce de böyleydi. Bundan sonra da böyle olur. Çünkü senin anlamadığın şey herkesin o kadar bütçesi olmadığı. Altımızda motoru yürüyeni on numara , gayette donanımlı bir araba var. Neden satıp sıfır alalım ki?
Bildiğini okumaya devam et dostum. Forumda 5000 küsür mesajımın neredeyse yarısı arabalarla ilgili. Bir sürü kişiyle burada tanıştım bazılarıyla günlük bazılarıyla arada olmak üzere konuşuyorum. Çoğu kişi benden büyük olmasına rağmen lafıma itibar edecek kadar bana güveniyorlar. Burada boşa dil döküp zaman kaybetmeyeceğim.
Para kazanıp bir araba sahibi olmanın zor olduğunu anlayınca ne demek istediğimi anlarsın
para kazanıp araba sahibi olmanın çok zor olduğunu bildiğim için zaten insanların 10 bin dolar masraf yapınca 2. el aldığı aracının sıfırdan daha pahalıya geleceği için konu açtım zaten sende umarım birgün ne demek istediğimi anlarsın. Umarım şansın hep yaver gider ama artık türkiye eskisi gibi değil insanlar para için hertürlü dolandırıcılığı yapmayı başladı malesef. Sence riske değer mi? Bence değmez çünkü para çok zor kazanılıyor

Bana 700k insignia almak yerine 200k koyup 1.4 fire egea önerdi o butcede :D

Cokda dikkate alınmaması gereken biri.
b segmenti üstü demişssin açtığın konuda hayatınız yalan söylemek olmuş galerici çetesi falanmısınız burada herkes yalan bişeyler uydurup birbirini alıntı yapıp kendi kendine konuşup duruyor.

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,881
İsim
ege erdem demirelli
para kazanıp araba sahibi olmanın çok zor olduğunu bildiğim için zaten insanların 10 bin dolar masraf yapınca 2. el aldığı aracının sıfırdan daha pahalıya geleceği için konu açtım zaten sende umarım birgün ne demek istediğimi anlarsın. Umarım şansın hep yaver gider ama artık türkiye eskisi gibi değil insanlar para için hertürlü dolandırıcılığı yapmayı başladı malesef. Sence riske değer mi? Bence değmez çünkü para çok zor kazanılıyor

b segmenti üstü demişssin açtığın konuda hayatınız yalan söylemek olmuş galerici çetesi falanmısınız burada herkes yalan bişeyler uydurup birbirini alıntı yapıp kendi kendine konuşup duruyor.
b segmenti ustu derken ne demeye calistigimi soyler misiniz?

Argumanlar bitince basladin galerici cetesi, dolandirici diye mizlamaya.

serwintes

80+ Gold

ceteyiz

1713725629971.png

sandero taliant öneren adam boş konuşmasın valla ya

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Furkan Demirtaş
böyle saçma sapan bir başlık görmedim

murpabsar

80+
ceteyiz

Alıntıyı görüntüle

sandero taliant öneren adam boş konuşmasın valla ya
çete olduğunuzu tahmin etmiştim zaten de bilemdiğim bişey söylesen daha iyi olurdu :D

b segmenti ustu derken ne demeye calistigimi soyler misiniz?

Argumanlar bitince basladin galerici cetesi, dolandirici diye mizlamaya.
insignia önerisi istedim yazıyorsun şimdi de b segmenti üstü yazdığını söyleyip yalanını ortaya çıkarınca başka bişey yazmışsın daha ne olsun :D siz burada birbirinizi alıntılayan bir topluluk çete olmuşsunuz arkadaşınızda çeteyiz yazdı az önce zaten açık her şey benim konumda açık ve net ortada konu hakkında konuşamayınca konuyu sabote etmeye çalışıyorsunuz çete gibi toplanıp

gri canerin araba versiyonu gelmiş

Alıntıyı görüntüle
banlı hesap olabilir @Mehmet Yılmaz
son derece doğru turbo, triger, baskı balata, amortisör vs daha birçok masrafta çıkacaktır sadece motor masrafı 7-8 bin dolara mal oluyor tüm parçalar dolara endeksli çünkü

Sadece "1" araç üzerinden, 2.el almayın demek saçmalık. Birsürü temiz araba dolu piyasada. Alırken iyi ustaya baktıracaksın ve iyiyse alacaksın.
siz videoyu izlediniz mi? Ekspertiz bilemiyor bilirkişi bilemiyor siz nereden bileceksiniz temiz arabayı? Yani anlamak istemiyorsunuz anlıyorum ama gerçekler bunlar. İster riske girin alın sıfır arabayla aynı paraları harcarsınız araba düzen tutmazsa 10 sene sanayide sürünedebilirsiniz karar sizin tabii ki

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,361
Üyeler
163,481
Son üye
dokancapalot