tamer oyunda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,658
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen 4k mesajı da troll yaptım zaten.Konuyu troll yaptıysan komik değilse daha komik
Aynen 4k mesajı da troll yaptım zaten.Konuyu troll yaptıysan komik değilse daha komik
Kardeşim milleti niye yoruyorsun o zaman ? desene anakart şu diye, sana yardım edeceklerini sanma bence böyle kendini bilmişlik davranırsan hiç bakmazlar burda sanaAynen 4k mesajı da troll yaptım zaten.
Nelerle uğraşıyoruz yaBiz nereden bilelim senin anakartını? Bu şekilde kimse PC toplayamaz.
Tamam. Anakarttan anlamadığımı söylememe rağmen hala bunu söylüyorsanKardeşim milleti niye yoruyorsun o zaman ? desene anakart şu diye, sana yardım edeceklerini sanma bence böyle kendini bilmişlik davranırsan hiç bakmazlar burda sana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nelerle uğraşıyoruz ya
Aga tanıdık bilgisayarcı varsa çevresi geniş bazen şirket bilgisayarlarından iyi malzemeler geliyor ben öyle topladım 2 sene oluyor 800'e gelmişti o dönemMerhabalar. CS:GO için 4:3 1024x768 very low ayarlarda 100 FPS verecek 2.el PC toplayabilir misiniz?
Bütçe 1k. Bilecik-Bozüyük-Eskişehir taraflarında.
(Anakart hariç)
Bu sitede yazıyor galiba. https://www.chip.com.tr/forum/anakartim-kac-gb-ram-destekler_t113805.htmlAnakartın fotoğrafını at belki anlayan anlar.