yusuf544
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 452
Hocam ön sipariş değilde normal sarışa çıkınca fiyatı yükselir değilmi.Paylaşacağım hocam merak etmeyin. Zaten Gelbura benimle birlikte ilk alanlarla sürekli iletişim halinde olacak. Ürünü beğenirsek ona göre toplu siparişle daha fazla ürün getirecekler.
Umarım Moza R3'de yaşadığım gibi fabrikasyon bir arıza çıkmaz da gönül rahatlığıyla kullanırım. Yurtdışı inceleme ve normal kullanıcı yorumları fiyatına göre mükemmel olduğunu söylüyor çünkü.

Ne foruma uğruyor ne ordan cevap veriyor ama sarı sitedeki soru kısmından yazanlara cevap vermiş. Benim nickimi belirterek ordan ilana soru sorun dönüş yapar büyük ihtimalle.
 Ne foruma uğruyor ne ordan cevap veriyor ama sarı sitedeki soru kısmından yazanlara cevap vermiş. Benim nickimi belirterek ordan ilana soru sorun dönüş yapar büyük ihtimalle. 

Gelbura'da İki farklı kartla alışveriş imkanı var 5 taksitle 28.200'e mi ne geldi. Ben de vade farkı taraftarı değilim ama 2 aydır bekliyorum direksiyonu o yüzden 2 ye 3 bakamadım
 Gelbura'da İki farklı kartla alışveriş imkanı var 5 taksitle 28.200'e mi ne geldi. Ben de vade farkı taraftarı değilim ama 2 aydır bekliyorum direksiyonu o yüzden 2 ye 3 bakamadım