OppaiDragon
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
- Bütçe
- 22.000
Herkese merhaba 2. el dizüstü almayı düşünüyorum, bu iki ürün arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz.
Bende o şekilde düşünüyorum ancak bir çok kişi Casper markasında uzak durun diye belirtiyor. Neden böyle söylediklerini tam anlamıyorum açıkcası.Laptop'da kesinlikle intel işlemcili nvidia gpu lu bir tercih yapmanızı tavsiye ederim.
Casper cihazlar bize tamire gelen ve en çok sorun yaşadığımız cihazlar arasında. Garanti bittikten sonra ise parça değişim maliyetleri çok yüksek. tasarım mühendis hataları diğerlerine nazaran daha fazla. Her cihazı kötü değil ama ben de bir bilgisayarcı olarak tavsiye etmem.Bende o şekilde düşünüyorum ancak bir çok kişi Casper markasında uzak durun diye belirtiyor. Neden böyle söylediklerini tam anlamıyorum açıkcası.
Masa üstü modellerde Amd iyi ancak laptoplarda nedense Amd tarafından biraz uzak bakıyorum nedense sanırım bir ön yargı tamda emin olamıyorum.Attığın iki cihazda alınmaz sorunlu seriler, Özellikle casper asla alınmaz.
Bunlar arasından 3070 Acer, Rog veya Legion tavsiyemdir fakat diğerleride iyidir.
Hayırlı olsun.
3000 serisinden bakıyorum.
Acer markası çok iyi bir markamı laptop önerisi isteyen herkese acer marka öneriyorlar çünkü
3060 Almak istemezsin. O yüzden attım. 8GB vram şart artık.3000 serisinden bakıyorum.
attığını değerlendireceğim o zaman.Çok iyi değil ama F/P, kalitesi casperdan daha iyi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
3060 Almak istemezsin. O yüzden attım. 8GB vram şart artık.
Bu modele ne dersiniz ekranında küçük bir çizik var ama onun dışında güzel görünüyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
attığını değerlendireceğim o zaman.
sürekli o çiziği göreceksin, o yüzden alma derim. Asus da alma. Servise işin düşerse mahfoluyorsun.Bu modele ne dersiniz ekranında küçük bir çizik var ama onun dışında güzel görünüyor.