2. El Ekran Kartı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli ?

Reaksiyon skoru
64
Merhaba arkadaşlar 2. el ekran kartı alacağım.
Furkmark testi dışında ne yapmam gerek kontrol etmem gerken vs başka bir şey varmıdır ?

Mining yapılmadığına dikkat et, ilan sahibinden furmark test değerlerini iste.
Nasıl anlarım ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mining yapılmadığına dikkat et, ilan sahibinden furmark test değerlerini iste.
Yanlış bilmiyorsam böyle anlaşılabiliyordu. Eğer yanlış biliyorsam da ilan sahibine sor, o artık onun dürüstlüğüne kalmış.

Merhaba arkadaşlar 2. el ekran kartı alacağım.
Furkmark testi dışında ne yapmam gerek kontrol etmem gerken vs başka bir şey varmıdır ?
Garantisiz kart alma yüz yüze almaya çalış

Aldığın kartta furmark testi yap ve çıkan sonuçlarla kartın sıfır furmark sonuçlarını karşılaştır.
Ürünü elden alım satım yapacağız satıcı kartı getirecek sistemime kendim takıp test edeceğim. Mining yapılıp yapılmadığını nasıl anlarım ?

Ürünü elden alım satım yapacağız satıcı kartı getirecek sistemime kendim takıp test edeceğim. Mining yapılıp yapılmadığını nasıl anlarım ?
Dostum yazdığım herşeyi boş ver. Kısacası Furmark, heaven benchmark ve oyun testi yap. Bu testleri yaptıktan sonra çıkan sonuçları kartın sıfır versiyonunun sonuçları ile karşılaştır. Fps, sıckalık vb. değerler birbirine yakınsa kartta sıkıntı yoktur.

Eğer sonuçlardan anlamam diyorsan da foruma at illaki yardımcı oluruz. :)

Dostum yazdığım herşeyi boş ver. Kısacası Furmark, heaven benchmark ve oyun testi yap. Bu testleri yaptıktan sonra çıkan sonuçları kartın sıfır versiyonunun sonuçları ile karşılaştır. Fps, sıckalık vb. değerler birbirine yakınsa kartta sıkıntı yoktur.

Eğer sonuçlardan anlamam diyorsan da foruma at illaki yardımcı oluruz. :)
orjinal sonuçların olduğu bir veri sayfası varmıdır ? Paylaşabilirseniz bende testten aldığım sonuçla karşılaştırırım

orjinal sonuçların olduğu bir veri sayfası varmıdır ? Paylaşabilirseniz bende testten aldığım sonuçla karşılaştırırım
Alacağın kartın tam ismini söylersen verileri foruma atabilirim. (Testini yapacağın oyunun ismini de yaz, bulabilirsem onun da test sonuçlarına bakarım)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,162
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri