Görmeden alman mantıklı olmaz ama sıkıntılı olmasa o fiyatlara vermez. Bütün donanımların orijinal ve çalıştığına dikkat et.Hocam ellerim çok büyük acaba üzer mi o konuda?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gidip görüp alcam hocam
Masrafları var o yüzdenHocam bazısı çok ucuz diyor siz çoh pahalı diyorsunuz anlamadım şimdi.
Onun bildiği yok tşk geçiyor aklınca.Hocam bazısı çok ucuz diyor siz çoh pahalı diyorsunuz anlamadım şimdi.
Masrafı var amane bana 11k ya bu telefondan bul hemen almazsam nağmerdim
masrafı olsa bile şuan sahibindende en kötüsü 18k ve batarya masrafı dışında sorunu yok yani normal ederi 17 19k arasıMasrafı var ama
Hocam iphonedan anlayan bir arkadaşım ile bakıp öyle alcamGörmeden alman mantıklı olmaz ama sıkıntılı olmasa o fiyatlara vermez. Bütün donanımların orijinal ve çalıştığına dikkat et.
bu fiyata dışardan gözükmeyen masrafı vardır demek istiyor bana da öyle geldi fiyat şüpheli ama sorunsuzsa o fiyata alınır tek eksisi bataryasını değiştirince de pil ömrü çok uzun olmaz ayrıca satması zor olur onun dışında fiyatı iyi gayetNasıl yani hocam
Dış kasa temiz. Ön cam çizikleri rahatsız etmiyor. 14500 e y.d iPhone 13 var pil 85 tertemiz KH model numaralı nerenin telefonu bu onun yerine alınır mı?Deki yüksek mah batarya çek, onun dışı bedava gibi. Çizikler çok sorun edilmezse, dış kasada filanda kılıf tak devam.