pil sağlığı ,garanti ,kamera ve telefonun her yerini ışık yardımıyla detaylı çizik incelemesi yapman gerekir herhangi bir sıkıntı varsa fiyattan düş veya alma tercih senin dostumarkadaşlar 2. el iphone alınır mı? yurtdışı cihazlar falan oluyor sıkıntı çıkartırmı veya 2. el alırken nelere dikkat etmem gerekir
iphone alıcaksan yurtdışı alma.arkadaşlar 2. el iphone alınır mı? yurtdışı cihazlar falan oluyor sıkıntı çıkartırmı veya 2. el alırken nelere dikkat etmem gerekir
neden ? kullanıyorum şahsen ben öneririmiphone alıcaksan yurtdışı alma.
kayıt ettirme masrafı + pasaport üzerine satarken alacak kişinin birdaha kayıt ettirmesi gerekir sence mantıklı mı?neden ? kullanıyorum şahsen ben öneririm
kayıt ettirme masrafı dediğin şey yıllık 200tl tr cihazlar ile yurt dışı cihazlar arasındaki fiyat farkını göz önünde bulunduruncaa ki hiç küçümsenecek rakamlar değil evet aşşırı mantıklıkayıt ettirme masrafı + pasaport üzerine satarken alacak kişinin birdaha kayıt ettirmesi gerekir sence mantıklı mı?
Yurt dışı telefon kayıt harcı 2022 için 2.732 TL. 200 tl nerede? dünyadan haberiniz yok sanırım.kayıt ettirme masrafı dediğin şey yıllık 200tl tr cihazlar ile yurt dışı cihazlar arasındaki fiyat farkını göz önünde bulunduruncaa ki hiç küçümsenecek rakamlar değil evet aşşırı mantıklı
kayıt süresini uzatmaktan bahsediyorum pasaporta neden kayıt ettirsin insanlar böyle bi seçenek varken hatta cift simli bi model alırlarsa 4+4 ay kullanım süresi oluyor kalan 4 ayı 50-100 tl tl kayıt süresini uzatıp yıl başından sonra aynı döngüyle kullanmaya devam edebilirlerYurt dışı telefon kayıt harcı 2022 için 2.732 TL. 200 TL nerede? dünyadan haberiniz yok sanırım.
hem yasadışı hem uğraştırıcı hemde satarken yurtdışı olarak satıp daha aza gidicek uğraşmak isteyen için süper fırsat :d.kayıt süresini uzatmaktan bahsediyorum pasaporta neden kayıt ettirsin insanlar böyle bi seçenek varken hatta cift simli bi model alırlarsa 4+4 ay kullanım süresi oluyor kalan 4 ayı 50-100 TL TL kayıt süresini uzatıp yıl başından sonra aynı döngüyle kullanmaya devam edebilirler
Telefonu satmak icin alıyorsan yurt dışı alınmaz kullanım amaçlı yurt dışı çok iyi bencehem yasadışı hem uğraştırıcı hemde satarken yurtdışı olarak satıp daha aza gidicek uğraşmak isteyen için süper fırsat :d.
aynen öyleTelefonu satmak icin alıyorsan yurt dışı alınmaz kullanım amaçlı yurt dışı çok iyi bence