2. El Iphone Alınır mı?

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,658
Öncelikle Selamın Aleyküm arkadaşlar. 2. El telefon alacağım. Hep iphone istemişimdir iphone 7 veya 6s alacağım sizce mantıklı mı veya daha iyi telefon bulabilir miyim?

ıkı cıhazı da onermem ıkısıde eskı cıhaz ve onlara verecegınoara ıle daha yenı ve daha kalıtelı androıd alman mumkun

Akraba ise al sonra basin agrir kendi kafana vurursun normal alcaksanda hic maceraya bulasma 0 al

Öncelikle Selamın Aleyküm arkadaşlar. 2. El telefon alacağım. Hep iphone istemişimdir iphone 7 veya 6s alacağım sizce mantıklı mı veya daha iyi telefon bulabilir miyim?
Hocam şahsen İphone 6 kullanıcısıyım ve sonra ki telefonumun İphone olmasını istemiyorum. Bana sorarsanız şu andan itibaren 8 altı cihazları almamanız.

İphone 2.ele düştümü sıkıntı oluyor bi de 2. El olmasına rağmen pahalı oluyor direkt sıfır al daha iyi

Kesinlikle alma birde 2. El onun yerine diyer telefonlara bak kuzenim pişman şu an iPhone 6 s var

Aleykum selam kardeşim Eğer cihaz Temiz ise duzenlı kulanılmış işe al derim herhangı bırnsorun olacagını dusunmuyorum

Kardeşim Bende 7 PLUS kullanıcısıyım . kesinlikle tavsiye ederim . Ancak o 2 Modelin pilleri düşük. Plus düşünebilirsin. İOS kesinlikle Androidin KAT KAT ÜSTÜNDEDİR. Öncelikle pil ömrü 85n altında ise alma . onun dışında ıphone candır :D

Ben telefonun ikinci el alınmasını önermiyorum anca tanıdığım arkadaş akraba olur o şekilde insanlarin nasil telefon kullandigini görüyorum.

Geri