dithyramb
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
- Bütçe
- 35000
Bu sistem aşırı hoşuma gitti ve almayı düşünüyorum sistem ddr4 ama ekran kartı ve işlemci işimi gayet görüyor ne düşünüyorsunuz?
Hocam sırf itx diye bu kadar pahalıya alman mantıklı değil..Bu sistem aşırı hoşuma gitti ve almayı düşünüyorum sistem ddr4 ama ekran kartı ve işlemci işimi gayet görüyor ne düşünüyorsunuz?
7500f rx7700xt li sistemler var 31 32ye onları alın bundan daha iyidir hem de sıfır7
maalesef 7500f yeterli olmuyor bir de amd ekran kartlarına çok güvenemiyorum7500f rx7700xt li sistemler var 31 32ye onları alın bundan daha iyidir hem de sıfır
sadece ekran kartı 20bin ₺ nasıl toplayacağım ki bilemedim vallaSıfır 25-26k ya bulunur bu sistemi sıfıra 30k ya toplarsınız
Mimari render programları kullanıp oyun oynayacağımsıfırını aynı paraya toplarsın.
ne için kullanacaksın? 5900x oyun anlamında iş görmez bu bütçede.
nedense amd ekran kartları bana hiç güven vermiyor bir de NVIDIA'nın yapay zeka teknolojilerine daha çok güveniyorum galiba. AMD ekran kartları daha uygun fiyata yüksek VRAM'ler veriyor ama alasım gelmiyor. Önyargılıyım galibaamd 6800xt var max10kya bulursun daha iyi performans verir
sen bilirsin hocam kafan nasıl rahat olacaksa. wattman sorunlarından bahsediyorsan onlar 5serisinde kaldı diye biliyorum.nedense amd ekran kartları bana hiç güven vermiyor bir de NVIDIA'nın yapay zeka teknolojilerine daha çok güveniyorum galiba. AMD ekran kartları daha uygun fiyata yüksek VRAM'ler veriyor ama alasım gelmiyor. Önyargılıyım galiba