Revntron
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 640
- İsim
- Serdar BULUT
- Discord
- SerdarZ#7401
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Gainward markasını pek bilmiyorum hocam o yüzden bu dediğim kartlar sesli çalışsalarda hiç değilse bilindik markalar. Bende GamingX istiyorum. Bir ilan buldum aslında GamingX ama garantisi yokmuş sizce garanti çok önemli mi temizse ve mining yapılmadıysa yinede uzun yıllar götürmez mi? Bendeki GamingX 1050 Ti 6. yılına girecek garanti desen biteli 4 yıl oldu ama her kart benim şuan ki kullandığım gibi dayanacak mı bu işte kötü. Teknoloji şans işi yani gerçektende. Bilemiyorum bir türlü garantisiz alsam mı almasam mı diye düşünüyorum sürekli.Dostum ben 25 Nisan da Gainward 3060 aldım satıcı Trendyol dü . Taksiti daha geçen ay bitti 4 taksit almıştım 6799tl ye güzel bir indirim vardı. Elden ring ve God of War dışında oyun da oynamadım. 4070 almayı düşünüyorum bu aralar o kartı da yedekte tutarım diyordum çünkü çok al-satla ilgilenen biri değilim. Kutusu her şeyi duruyor test vs istersen atarım. Kart satışta da değil ama satmayı düşünebilirim istersen. Dediğim gibi daha 5 aylık kart. Bence 3060 serisi Zotac olsun gigabayt olsun vs sesli çalışıyor bendeki de böyle. İlgilenirsen yazabilirsin.
Ben tamamen sessiz premium Tuf, Rog, Gaming X serisi bir kart almak istiyorum. Kartın sıcaklık ve performansı ise gayet iyi ama bence bir tık sesli çalışıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence alınmaz çünkü Zotac'ın bu modeli fan sesi konusunda mimlenmiş kullanıcı yorumlarına göre. Sıfır kasa çıkması bu modeli satıcılar bile diğer modellere göre uygun tutuyorlar elimizde patlamasın diye. Bu modelde CW çıkanlarda olmuş bu arada.
Dostum ben 25 Nisan da Gainward 3060 aldım satıcı Trendyol dü . Taksiti daha geçen ay bitti 4 taksit almıştım 6799tl ye güzel bir indirim vardı. Elden ring ve God of War dışında oyun da oynamadım. 4070 almayı düşünüyorum bu aralar o kartı da yedekte tutarım diyordum çünkü çok al-satla ilgilenen biri değilim. Kutusu her şeyi duruyor test vs istersen atarım. Kart satışta da değil ama satmayı düşünebilirim istersen. Dediğim gibi daha 5 aylık kart. Bence 3060 serisi Zotac olsun gigabayt olsun vs sesli çalışıyor bendeki de böyle. İlgilenirsen yazabilirsin.
Ben tamamen sessiz premium Tuf, Rog, Gaming X serisi bir kart almak istiyorum. Kartın sıcaklık ve performansı ise gayet iyi ama bence bir tık sesli çalışıyor.
Hocam peki palit 3060 ti nasıldır? Sesli mi çalışıyor o da?Al gitsin