Yardım 2. El rx6800xt yardım

Erdmsn

80+
Reaksiyon skoru
26
2. El aldigim msi gaming x trio rx6800xt ekran kartının güvenlik etiketin arkasındaki vidanin yarısı gözüküyor . Aranizda MSI fabrika calisani varsa bu etiketleri fabrikadan böylemi çıkıyor 🤨🫣

Ekler

• 1000004019.webp
    1000004019.webp
    1.1 MB · Hit: 48
Normal.

2. El aldigim msi gaming x trio rx6800xt ekran kartının güvenlik etiketin arkasındaki vidanin yarısı gözüküyor . Aranizda MSI fabrika calisani varsa bu etiketleri fabrikadan böylemi çıkıyor 🤨🫣
Stickerda kayma biraz oluyor onu sorun etmezler

Normal. Vidaları açılsa etiketin ortasında vidanın ağzını görürdün hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca msı fabrikası türkyiede yokki hocam çalışan Türk nerden bulacan

Espri olsun diye öyle söyledim. Arka plakadaki vida uyumsuzluklarida normalmidir. Biri başka yöne bakiyor diğeri baska. Benim 4060in arka plakası kusursuzdu
Normal. Vidaları açılsa etiketin ortasında vidanın ağzını görürdün hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca msı fabrikası türkyiede yokki hocam çalışan Türk nerden bulacan
Daha kartı rahat bir şekilde kullanamadım. sıcaklık max 70 derece, satıcı fanlara yağ sıkmış arka plaka da yağ bir sorun cikarmi sizce

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,540
Üyeler
190,760
Son üye
ömer45
Geri