2. El Sitelerindeki İlanlar

Reaksiyon skoru
127
Şu sıralar telefon ilanlarında genelde bayandan diye ilanlara denk geliyorum neyse bu önemli değilde adamın biri şöyle bi ilan açmış

Başlığa yurt içine geçeceğim için satılık yazmış ve iphone 15 pro cihaz
Neyse açıklamayada aynen şunu yazmış:Yurt içine geçtiğim için satıyorum bayan telefonu en ufak çizik darbe yoktur tertemiz cihaz acil satılık

Adam yurt içine geçmek için satıyor ama bayan telefonu çok değişik bişey.
İnsanlar mallarını pazarlamak için boss fightı geçmeye çalışan bebeler gibi tüm tuşlara basıyolar

Şu sıralar telefon ilanlarında genelde bayandan diye ilanlara denk geliyorum neyse bu önemli değilde adamın biri şöyle bi ilan açmış

Neyse açıklamayada aynen şunu yazmış:Yurt içine geçtiğim için satıyorum bayan telefonu en ufak çizik darbe yoktur tertemiz cihaz acil satılık

İnsanlar mallarını pazarlamak için boss fightı geçmeye çalışan bebeler gibi tüm tuşlara basıyolar
Fiyata kaç yazmış

Bu tarz ilanlar arabalara Ogretmenden/doktordan Satilik araba gibi ilanlardan sonra yayildi XD

Fiyata kaç yazmış
1781207777417.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu tarz ilanlar arabalara Ogretmenden/doktordan Satilik araba gibi ilanlardan sonra yayildi XD
Hocam bende babamın arabasını ilana koyarken TÜPÇÜDEN temiz fiorino diye koydum araba 2015 model emotion paket (En dolu) 46bin km deydi 1 tane adam adıyamandan geldi adama gelmeden önce bunlar seni s****den yollamaz demişler neyse en son adam expere göstermeden aldı gitti araba hakat orjinaldi ilk sahibiydik garaj arabasıydı

ya tahminimce;
eşinin eski cihazı olabilir
renginden kaynaklı böyle yazmış olabilir
temiz kullanıldığını vurgulamak için sıkılmış bir kolpa olabilir
(sadece yorum yapmak için yaptım bu arada, büyük ihtimalle hızlı satılsın diye yazmıştır)

Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bende babamın arabasını ilana koyarken TÜPÇÜDEN temiz fiorino diye koydum araba 2015 model emotion paket (En dolu) 46bin km deydi 1 tane adam adıyamandan geldi adama gelmeden önce bunlar seni s****den yollamaz demişler neyse en son adam expere göstermeden aldı gitti araba hakat orjinaldi ilk sahibiydik garaj arabasıydı
O fiyatı imkanı yok etmez

Bayan kullanmış teknoloji alınmaz. Araba veya telefon. Çünkü kullanmasını bilmiyorlar. Eline çöp olmuş alet geçer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,994
Üyeler
197,339
Son üye
fenerbahcee1907
Geri