tamer oyunda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,658
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıfırlar çok Pahal olmak.sıfır öneriyorum sana
Sıfırlar çok Pahal olmak.sıfır öneriyorum sana
Sıfırlar çok Pahal olmak.
hepsiburadan önereyim dedim@Leurox senin 2.el önerin var mı?
Ben öyle işlerden korkmak.IMEI'sız sıfırlar olmak 2. elden ucuz.
Bilecik-Eskişehir-Bursa şehirleri arası dostum.
tamam oralardan önereyimBilecik-Eskişehir-Bursa şehirleri arası dostum.![]()
Samsung bana kötü geliyor. Şuanda da j5 kullanıyorum. Samsung dışı var mı?Attığım linkteki cihaz Meizu note 8 bu arada
Post automatically merged:
tamam oralardan önereyim
Post automatically merged:
Buna bakabilirsin
özellikle kırık çizik olmayanlara bakıyorum
birsürü var hatta p 20 lite bile var da çoğu çizik hasarlı hasarsız aramaya devamSamsung bana kötü geliyor. Şuanda da j5 kullanıyorum. Samsung dışı var mı?
16gb az değil mi?birsürü var hatta p 20 lite bile var da çoğu çizik hasarlı hasarsız aramaya devam
bu garantili diyor
şuan baktım y6 2018 akakçede bile 1900TL gerisini sen düşün yani bu yüzden artık 2000TL altı telefon almak eskisine göre mantıksızlaştı16gb az değil mi?
Xiaomi Redmi Note 4 alabilirsiniz 900-1k tl arasi satiliyor çok iyi telefon bende var memnunum kamera idare eder RAM 3GB Kamera 5MP ve parmak izide var oneririmMerhabalar. Maksimum 1000 TL’ye 2.el telefon linkleri atabilir misiniz? Bilecik-Eskişehir ve Bursa şehirlerinde olsun.
imeisiz telefon iyi olur kayıtsız kadıköyde 10 TL'ye atıyorlar yani çok pahalı dğeil 10 15 TL'ye imei attırırsın ama akılsız telefon alıp imeisini ona attırmak daha sağlam2. el yerine IMEI'sız telefon al.
Mesela IMEI'sız sıfır J7 Pro 500 TL, 100 TL'ye Nokia telefon alıp onun IMEI'sını attırıcaksın.