İnsanlık ölmüş bu forumda da var sıfırından 200 300 TL düşük koy diyen 200 300 çok verir sıfır alırımHangi 2.el ekran kartı satanla mesajlaşmışsam benden sonra fiyatı yükseltti
Hayır anlamıyorum neye güvenip yükseltiyorsun ki
Zaten kartı satmamışın 1 aydır ilanda bende anlamadım açıkcası
açılmamış ürünün olsa sen napacaksın yarı fiyatına mı koyacaksın empati yaparak konuşunuz..İnsanlık ölmüş bu forumda da var sıfırından 200 300 TL düşük koy diyen 200 300 çok verir sıfır alırım
Ben yapamaz demiyorum zaten yapabilirSerbest Piyasa.
İstediğini yapar adam.
Belki vardı öyleleri.Ben yapamaz demiyorum zaten yapabilir
Ama bende mesela ürün satıyorum 2.el ama fiyatı gayet normal olmasına rağmen kimse ilgilenmiyor bu adamlar ne zannediyor insanlar fiyatı artırınca enayi gibi alacaklarını mı
2 3 ay kullanmış adam buraya yazıyor ve forumdakiler 200 300 azalt sat diyor ben zaten rx 470 imi 1 ay önce yarı fiyatına sattım çünkü ahlakım bunu gerektiriyoraçılmamış ürünün olsa sen napacaksın yarı fiyatına mı koyacaksın empati yaparak konuşunuz..
Dünyada yaşıyoruz, farkındasın değil mi?çünkü ahlakım bunu gerektiriyor
Knka adamın biri 3300 yazmış kaç olur dedim 3250 veren var dedi tamam hocam o zaman bana müsade dedimÜretimi durdu AAOAOAOAO diye 0 fiyatına satılan RTX2000 serisi üzümlü keklerim.
Evet farkındayımDünyada yaşıyoruz, farkındasın değil mi?
Sen kart alamayacaksın gibi duruyorKnka adamın biri 3300 yazmış kaç olur dedim 3250 veren var dedi tamam hocam o zaman bana müsade dedim
Bir sonraki gün ne göreyim adam fiyatı 3700 yapmış oha dedim
Knka o paraya o kartı alacak akıllıyı alnından öperim dedim