Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Amcam Eline 1 Hafta Tutmaz Satar Bunu 5500 Eolabilir ama satılacağını düşünürmüsün o fiyata o PC'nin
Amcam Eline 1 Hafta Tutmaz Satar Bunu 5500 Eolabilir ama satılacağını düşünürmüsün o fiyata o PC'nin
Sıfır laptopların fiyatı uçtu o yüzden 2. el de uçtu o özellikteki laptoplar şu an sahibinden de 6. 6.5k arası.6.3 e koyup 6ya vermesini söyledim 7k zor gibi.
Evet Hocam Çok Doğru Ama Arkadaş Trolle Gelmiş.Sıfır laptopların fiyatı uçtu o yüzden 2. el de uçtu o özellikteki laptoplar şu an sahibinden de 6. 6.5k arası.
Bunu bana diyip imzana "ROG FANBOYU" yazman ne kadar doğru ?yahu sen git fanboyluk yap
hayatta vermem gider üstüne1000tl koyar monster abra a5 v15.1 alırımdüşün bakalım garantisi bitmiş 1050ti olan PC ye 6000tl verirmisin ?
Banada öbür okuna boş boş yükseldin gereksiz bi varlıksın.Git bi piyasa araştır kafadan sallama 4 k ya i5 7.nesil gtx 1050 8gb ramli laptoplar satılıyor oda bulabilirsen.Bunu bana diyip imzana "ROG FANBOYU" yazman ne kadar doğru ?
Dostum o çocuğu takma gereksiz bir varlık kendisi durmadan millete laf atma derdinde.Mantıklı olanı yapmışssın 6.4 fln yazıp 6 ya bırakmak idealdir.yahu sen git fanboyluk yap