bahtsizbedevi23
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 573
ehliyet için göz muayenesi oldum 1.25 çıktı uzağı görememe. ehliyet raporunu aldım raporda 2. grup sürücü olur diyor bu ne demek bir sorun çıkartır mı
genel kontrol yapıldığı zaman ehliyete bakıldığında gözlüğün takılı olsun ya da lensim var diye yutturmaya çalış bir sorun olmaz.ehliyet için göz muayenesi oldum 1.25 çıktı uzağı görememe. ehliyet raporunu aldım raporda 2. grup sürücü olur diyor bu ne demek bir sorun çıkartır mı
yok gözlük alıp takcam zaten göremiyorum yoksa ama googleda 2. grup sürücü için c d gibi ticari ve iş makineleri ehliyeti çıkıyor 1. grup için m b falan çıkıyor ben b için yazıldım neyse yarın bir kursu arayayım zaten bu ara her ufak tefek şey için arıyorum adamlarıgenel kontrol yapıldığı zaman ehliyete bakıldığında gözlüğün takılı olsun ya da lensim var diye yutturmaya çalış bir sorun olmaz.
2. grup normal olan 1.grup kısıtlı olan yani 2.gruptaysan bir sorun yokyok gözlük alıp takcam zaten göremiyorum yoksa ama googleda 2. grup sürücü için c d gibi ticari ve iş makineleri ehliyeti çıkıyor 1. grup için m b falan çıkıyor ben b için yazıldım neyse yarın bir kursu arayayım zaten bu ara her ufak tefek şey için arıyorum adamları
eyw hocam zaten garip olurdu gözü sıkıntılı adamın tır ehliyeti alabilip araba ehliyeti alamaması2. grup normal olan 1.grup kısıtlı olan yani 2.gruptaysan bir sorun yok