Neler Yeni

2 haftada 5kg verdim iyi mi?

siyabent

80+ Bronze
10 Şubat ölçüm günüm kaç cm inceldiğimi ve kaç kg verdiğimi tekrar yazacağım buraya veya yeni konu açarım bilmiyorum o zaman bakarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sağlık için zararlı hocam herkes için geçerli bu durum ameliyat hariç yavaş bir şekilde kilo verilmeli aksi takdirde bazı sorunlar yaşabilirsiniz tam cevap alamadıysanız doktora danışın
26 gündür bu rutinde kötü bir durum yaşamadım bazen canım çok aşırı tatlı çekiyor o zamanlarda da armut yiyorum

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
10 Şubat ölçüm günüm kaç cm inceldiğimi ve kaç kg verdiğimi tekrar yazacağım buraya veya yeni konu açarım bilmiyorum o zaman bakarım

26 gündür bu rutinde kötü bir durum yaşamadım bazen canım çok aşırı tatlı çekiyor o zamanlarda da armut yiyorum
Geceye doğru miden kazınınca bunu neyle geçiştiriyorsun? Bir de uyuma rutinin nasıl, saat kaçta yatıyorsun?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,705
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Geceye doğru miden kazınınca bunu neyle geçiştiriyorsun? Bir de uyuma rutinin nasıl, saat kaçta yatıyorsun?
kanka suyu döşüyorsun geçiyor geçici olarak o süreçte uyursan zaten hallediyorsun.

eneskaya6

80+ Silver
İyi kilo vermişsin ama aması var cünkü sen o kiloya cıkarken ya yeteri kadar hareket etmiyordun ya da gün icerisinde hep bişeyler yiyordun.
Sana herkesin dediği gibi o kadar az yeme, kısa sürede o kadar kilo verme vs vs demeyecem sen cünkü kilolu halinden bıkmışsın ve hızlı bir şekilde değişim görüp kendini motive ederek zayıflamak istiyorsun.
En önemli konu şu senin gibi zayıflayan insanlar istediği hedefe ulaşınca ya da yaklaşınca artık kısıtlamalarını kaldırıyorlar, dışarda fastfood, aburcubur vs yemeye başlıyorlar aylarca süren sabrı böyle gidermeye calışıyorlar işte sen bunu yaparsan ne kadar hızlı kilo verdiysen o kadar hızlı alırsın. Hedefine ulaşınca oldu bitti diyerek günde aldığın 1.200/1.300 kaloriden 2.500/3.000 kalorilere cıkma bunu asla yapma çoğunluk bu hataya düşüyor.

Ek olarak insan vücudu yaşamını sürdürmek icin 1000-1.200 kalori almalı günde bunun altına sakın düşme 1.500 civari almak hem seni gün içerisinde tatmin eder tok tutar enerjik olursun hemde organlarını zorlamazsın.
Haziran ayına kadar 1.200 kalori alarak gitme derim

siyabent

80+ Bronze
Saat 10- 1 arası uyuyorum gece midemin kazındığı olmadı 7-8 gibi yemek yiyorum akşamda çay içiyorum çok çok aç hissedersem.bi armut yiyorum

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Spora başladım antrenman ve vücut ölçülerim aşağıda yaşım 18 boyum 177 178 civarı
2 gün antrenman 1 gün dinlenme şeklinde 10 ocakta başladım ve 10 ocakta dahil 15 gündür bu programla gidiyorum
toplam 10 gün antrenman 5 gün dinlenme yaptım ve dün tartıldığımda antrenman sonu 103.350 kilosunu gördüm
verdiğim bilgilere göre iyi mi bu sizce?
ve beni en çok rahatsız eden bel çevrem üst bacağım ve poğaça gibi yüzüm sizce bunların gözle görülür şekilde incelmesi için minimum kaç kg vermem gerekiyor
bir yıldan uzun süredir kot pantolon giymiyorum..
cok fazla vermisin usta valla helal olsun benim ark var dana gibi 150 kg di 2 haftada 7kg veriyodu ama o kilolu oldugu icin cok veriyodu

siyabent

80+ Bronze
Şuan çıktım tartıya 27. Gün -8.4 kg

tkod

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ahmet Salih Göksu
Spora başladım antrenman ve vücut ölçülerim aşağıda yaşım 18 boyum 177 178 civarı
2 gün antrenman 1 gün dinlenme şeklinde 10 ocakta başladım ve 10 ocakta dahil 15 gündür bu programla gidiyorum
toplam 10 gün antrenman 5 gün dinlenme yaptım ve dün tartıldığımda antrenman sonu 103.350 kilosunu gördüm
ve beni en çok rahatsız eden bel çevrem üst bacağım ve poğaça gibi yüzüm sizce bunların gözle görülür şekilde incelmesi için minimum kaç kg vermem gerekiyor
usta sporunu yap günde 100 150 kalori açık bırak kardiyo yap 3 4 aya 14 15 kilo verirsin zaten

Şuan çıktım tartıya 27. Gün -8.4 kg
ben 25. günümdeyim normal diyetimle 3 4 kilo vermişim sadece spor ile

siyabent

80+ Bronze
Son 2 hafta ilk 2 haftaya göre üzücü geçti ama ilk iki haftaya kıyasla ağırlıkları %80 oranında arttırdım

usta sporunu yap günde 100 150 kalori açık bırak kardiyo yap 3 4 aya 14 15 kilo verirsin zaten

ben 25. günümdeyim normal diyetimle 3 4 kilo vermişim sadece spor ile
Günde 150 kalori açıkla ayda bir kilo anca verilir hocam

mhtsolk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Solak
Ben eskiden 120 kilodan 70 kiloya düştüm. Yaklaşık olarak 8 ay gibi bir sürede. 186 boyum var. Haftada 6 gün spor yapıyordum kas kaybını önlemek için ağırlık ve kardiyo antremanları. Sabahları 2-3 tane haşlanmış yumurta ekmeksiz, ufak bir peynir, süt, domates yiyordum. Akşamlarıda bir kase çorba ekmeksiz yanına koca bir tabak karışık salata ara öğünlerde de kahve ve bir adet meyve oda canım isterse. Sonrasında iş durumları vesaire derken sporu bıraktım ve kilomda kalıcı olmadı tekrar 100e çıktım. Bir kez daha denemem oldu ve 78e düşüp sonra tekrar çıktım. Çocuk yaşlarda kilo probleminiz varsa yavaş kilo vermek çok önemli. Vücudun alışması gerekiyor. Sebebi ise vücudunuzda bulanın yağ hücrelerinin sayısı. Bunlar çocukluk yaşlarında üretiliyor. Sonrasında ise var olan yağ hücreleri beslenip büyüyor. Çocukken ne kadar zayıfsanız ilerleyen yaşlarda uğraşacağınız yağ hücresi miktarıda o kadar az oluyor. Ne kadar kilolu isenizde o kadar fazla. Vücut belli bir yaştan sonra yeni yağ hücresi üretmek yerine var olan hücreleri besleyip şişirdiği için sizin beyninize var olan hücrelerin gönderdiği mesajlar çocuklukta belirleniyor. Bundan dolayı da vücudu beyninizi alıştırmak için yavaş ve sağlıklı kilo vermek çok önemli. Aksi taktirde 1 yıl sonra eski kilonuzdan bile daha fazla kiloya sahip olabilirsiniz. Vücudun belli noktalarında daha büyük yoğunlukta yağ hücreleri birikmiş isede ne yazık ki o bölgedeki yağları aldırmadan kilo verseniz dahi hücrelerin yoğun birikim yerleri bir miktar hacimsel küçülme dışında şiş kalmaya devam edecek. Örneklerini görmüşsünüzdür.

Keyfen

80+ Bronze
Şuan hedefim hazirana kadar 80e düşmek

Valla kanka ben şuan sabah 6da uyanıyorum okula gidiyorum 1de çıkıp spora geçiyorum spordan 3-4 gibi çıkıp işe gidiyorum

Benim kilomdaki biri için bence bir ayda 10kilo çokta ani olmaz
rahat düşersin 80 e ama salondan soğursun yeme içme yok full spor ev arası git gel kilo verdikçe moralin yerine geliyo ama mutsuz olmaya başlıyorsun yavaştan ver bence yağları, + olarak bir bilgi hiç bir arkadaşının saçma sapan tavsiyelerine güvenip omuz hareketlerine ağır girme sonra benim gibi naneyi yersin kardeşim

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
EmreE
Bence o 5kgnin 3kgsı su olabilir

siyabent

80+ Bronze
Bence o 5kgnin 3kgsı su olabilir
Güncem toplam -8.4

rahat düşersin 80 e ama salondan soğursun yeme içme yok full spor ev arası git gel kilo verdikçe moralin yerine geliyo ama mutsuz olmaya başlıyorsun yavaştan ver bence yağları, + olarak bir bilgi hiç bir arkadaşının saçma sapan tavsiyelerine güvenip omuz hareketlerine ağır girme sonra benim gibi naneyi yersin kardeşim
Setlerimi tamamlayabildiğim kilolarda yapıyorum tüm hareketleri

Top Bottom