Modding 2- İSO dan Başlatmenü ve Explorer Şeffaflaştıma, Arkaplan ve İcon Değiştirme

snop02

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
575

1-UUp Dump ile Edge ve Gereksiz Bileşenleri Silerek İSO Oluşturma

link: https://forum.donanimarsivi.com/kon...iz-bilesenleri-silerek-iso-olusturma.1111546/
Devamı;
Burada klasorler ve dosyaları silerek kendi zevkimize gore hazırladıklarımızı kullanıyoruz.
Msmg de bahsetmiştik, Daha çok gorsellestirme ile ilgili diye. 6. "apply" once tum surumlerimizi msmg de goruyorduk
1.webp

>BURADA YAPTIKLARINIZI MUTLAKA "SANAL MAKİNADA" DENEMEDEN UYGULAMAYIN!!<
!!DİKKAT!!
Kullanıcının kendi sorumluluğundadır.
Bir diger husus: icon dosyalarının uzantıları "dll.mun" dur, iconları aldıgımız dosyaların uzantıları "dll.mun.res" tir.
"res" uzantı silerek uygulamaya kalkmayın. explorer çoker >>TEKRARDAN FORMAT ATMAK ZORUNDA KALIRSINIZ<<
Gereki dosyalar:
Anlatım:
iso link:https://drive.google.com/file/d/16kkBIY9GfeT5_GwWDPb0vMzTnxq4dutb/view?usp=sharing
install.wim recovery sıkıstırma ile sıkıstırılmıstır, boyut dusurmek için. 4.6gb.

Son düzenleme:
3 ve son konu w10/11 in sıkıcı mavi fonlu yukleme ekranını gorsellestırebiliriz.
w10 iso 22h2 bootwim de 516 ve 517 degiştirerek..
w11 24 ve 25h2 install.wim i,w10 22h2 kalıba koyarak
2.webp

Uygulamalardan sonra sonuç:
Ekran Görüntüsü (9).webp

Ekler

• Ekran Görüntüsü (4).webp
    Ekran Görüntüsü (4).webp
    203 KB · Hit: 48
  • Ekran Görüntüsü (16).webp
    Ekran Görüntüsü (16).webp
    112.1 KB · Hit: 49
Hocam bunun direkt iso su var mı sizde çok şık görünüyor vallahi.

bize balık tutmayı öğretme balık ver hocam iso nasıl indirecez :D
birde celeron n4030 lu 2gb ramlı cihaz icin hafif sürüm w7 lazım var mıdır acaba?

Şu alt tarafın transparan olması ve bu direkt formattan sonra böyle ise gerçekten harika olmuş hiçbir şeyle uğraşmadan direkt böyle transparan bir görüntü elde ediyorsak eğerki. Snop hocam bunun lütfen iso sunu paylaşın bizle ya aşırı iyi olmuş.
Zaten konuda programları ve nasıl yapıldıgını paylastım.

Hocam bunun direkt iso su var mı sizde çok şık görünüyor vallahi.
Yapıp paylasabilirim.
Suan 10/11 aio olarak yaptım.
Sade iso yok birkaç gun içinde 1. Konudaki iso yapıp paylasırım, konuya eklerim.

Yapıp paylasabilirim.
Sade iso yok birkaç gun içinde 1. Konudaki iso yapıp paylasırım, konuya eklerim.
hocam ben w10da transucent ile yaptım ama 11de varmı translucent acaba

1752088218186.webp

Yapıp paylasabilirim.
Hocam videolarınozı önceki konuda tek tek izleyerek yapamya çalıtşımda pek başaramadım. Yapabilirseniz çok sevinirim gerçekten.

hocam ben w10da transucent ile yaptım ama 11de varmı translucent acaba

Alıntıyı görüntüle
W 10 da taskbarx onu katılımsız yapıp default destopa atıp çalıstırarak p filese kurulur masaostumde confirige.exe ile taskbar ve konum ayarlayıp kısayolları sileriz.
Her açılışta oto olarak baslar.
Transıucent 10 da katılımsız oto calışmaz bildiğim. Hiç te ugrasmadım w10 da taskbarx ile devam ettiğim için.
Magazadan indirip kullandınız heralde.

Son düzenleme:
W 10 da taskbarx onu katılımsız yapıp default destopa atıp çalıstırarak p filese kurulur masaostumde confirige.exe ile taskbar ve konum ayarlayıp kısayolları sileriz.
Her açılışta oto olarak baslar.
Transıucent 10 da katılımsız oto calışmaz bildiğim. Hiç te ugrasmadım w10 da taskbarx ile devam ettiğim için.
Magazadan indirip kullandınız heralde.
hocam çok terimsel konustunuz anlamadım birsey :D
magazadan indirdim direk evet

Geri