🔥İndirim 2 x 9 KG Dambıl Set - 396 TL amazon.com.tr

Tam da Dekatlonda Dambıl bakıyodum dayıoğlu çok iyi denk geldin. Saolasın.

Bunların 15 kg civarı olanını uyguna nasıl bulurum, aşırı pahalı geneli.

Gerçekten kullanıyorsanız ömrü 1 sene oluyor. Kararlı bir şekilde spor yapacaksanız bir tane dumbbell alayım bulunsun spora başlarım demiyorsanız düzgün bir şeyler almanızı tavsiye ederim.

Bu markanın aynı renk ve aynı model 4kg olanını almıştım. İade ettim. İçinde kum ve çakıl sesleri gelip duruyor ve dış yapısı dayanıksız. içe doğru eğilmeler oluyor. Kısacası, kalitesiz bir ürün. Plastik atıkları ve tutuş yerindeki atıklar nedeniyle avuç içinin rahatsız olması cabası.

Marka olarak önerin var mı hocam
Dediğim gibi spor yapılacaksa dolguluların hiçbiri. Memnun kaldığım olmadı. Tabii ki denemediğim pahalı bir alternatif vardır belki ama yine de bulaşmayı tavsiye etmem. Hele salonda, parkta başlayıp bir kaç ay spor yapmış ve evde de bir setup yapayım diyenlere kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bütün para çöpe gidiyor evini de batırıyor. Döküm alacaksan da markasının çok bir önemi yok en ucuza yakaladığını alabilirsin. Decathlon, amazon vb. Vinyl kaplı alacaksan bilindik bir marka alır geçersin. Dökümler 4-5 katına satılıyor ama en azından işini görebiliyorsun.

1754468006648.webp

Ömürleri kalitesine göre değişir 10 yıldır kullandığımda var hala taş gibi duruyor , ama evde spor önermem şahsen bir kaç gün yapan salıyor direkt motivasyonu çok zor oluyor evde spor önermem

dostlar içinde kum varsa almayın demir ise ömürlük

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,493
Üyeler
183,128
Son üye
mehmtcln
Geri