Neler Yeni

2 Yeni Gönüllü Moderatör Alınacaktır.

T.P.G.

80+ Titanium

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu'' adlı konu başlığını ''Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma ve Danışma Konusu'' olarak değiştirerek
1611354002311.png

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Ben moderatör olursam mevzu çıkar. Ama ''Hangim önütörü almayılım'' gibi konu başlıklarının üstesinden gelirim. Ve bununla yetinmem, ''Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu'' adlı konu başlığını ''Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma ve Danışma Konusu'' olarak değiştirerek, tarihe adımı titanyum harfler ile yazdırabilirim.
Ben mod olsam isyan çıkartırlar abdullah abinin bana verdiği moderatör tahtından indirtirler beni direk 😂😂😂 (sebebi ise 1 defa linç yemem)

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Ben moderatör olursam mevzu çıkar. Ama ''Hangim önütörü almayılım'' gibi konu başlıklarının üstesinden gelirim. Ve bununla yetinmem, ''Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu'' adlı konu başlığını ''Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma ve Danışma Konusu'' olarak değiştirerek, tarihe adımı titanyum harfler ile yazdırabilirim.
Treyarch abimin duruşu yeter. Forumda muhtemelen kavga çıkar ama bu işi yapabilecek en iyi kişilerden bir olduğunu düşünüyorum. Tabi başka bir forumda moderatör olması ebgel değilse. @baltazar @rdeMStakeN ya da @5x_d4emon yaşı tutuyorsa olabilir

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam