Neler Yeni

20.000 TL bandında en iyi telefonu arıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Güralp Türkay Yıldız
Bütçe
20000
şöyle ki son 3 aydır arıyorum araştırıyorum kafam çok karıştı biri diyor poco x6 pro al diğeri diyo yok o kötü redmi note 13 pro al . kafam allak bullak oldu bana beni minimum 4 yıl götürücek işimi görecek kamerası da yarı yolda bırakmayacak bir telefon arıyorum. şu an elimde Redmi note 8 pro var çok memnun bir şekilde kullandım gerçekten fiyat performanstı hatta şuanki 15 bin lira bandındaki telefonlardan daha iyi olduğu oluyor.
ben de araştırmaya başladığımdan beri özellikle xiomi markası adı altında aradım samsunglar vesaire de baktım ama özellikle poco ve redmi üzerine araştırdım yine de kafam çok karıştı
bana bu konuda yardım lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Buğra Aykaç
Ne için kullanacaksınız telefonu?

Shourd

80+ Gold
şöyle ki son 3 aydır arıyorum araştırıyorum kafam çok karıştı biri diyor poco x6 pro al diğeri diyo yok o kötü redmi note 13 pro al . kafam allak bullak oldu bana beni minimum 4 yıl götürücek işimi görecek kamerası da yarı yolda bırakmayacak bir telefon arıyorum. şu an elimde Redmi note 8 pro var çok memnun bir şekilde kullandım gerçekten fiyat performanstı hatta şuanki 15 bin lira bandındaki telefonlardan daha iyi olduğu oluyor.
ben de araştırmaya başladığımdan beri özellikle xiomi markası adı altında aradım samsunglar vesaire de baktım ama özellikle poco ve redmi üzerine araştırdım yine de kafam çok karıştı
kulanımına bağlı ama x6 pro al kesinlikle bu bütçeye oyun oynuyorsanda iyi olur ve oyun oynuyorsan soğutucu almayı unutma ısınıyor baya

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Buğra Aykaç
kulanımına bağlı ama x6 pro al kesinlikle bu bütçeye oyun oynuyorsanda iyi olur ve oyun oynuyorsan soğutucu almayı unutma ısınıyor baya
X6 Pro yazılım ve kamera konusunda kaybediyor Honor 200 alması daha mantıklı olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Güralp Türkay Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok oyun oynamıyorum bu yüzden çok arada kaldım şuan kamera bu yüzden biraz daha ön planda benim için

Shourd

80+ Gold
X6 Pro yazılım ve kamera konusunda kaybediyor Honor 200 alması daha mantıklı olur.
oda işlemciden geri kalıyor x6 pro evet kamerada geri kalıyor honor 200 e göre ama hyperos 2 nin iyi olduğu söyleniyor oyun oynancaksa x6 pro iyidir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun olarak clash royale gibi oyunlar oynuyorum onun dışında günlük kullanım canım sıkıldıkça da içerik üretiyorum
o zaman arkadaşın dediği gibi honor 200 iyidir

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Güralp Türkay Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman Honor 200 iş görür sizin için
Peki
Hyper os 2 yazılımsal olarak kötü mü ki internette çok daha iyi oldu dediler

oda işlemciden geri kalıyor x6 pro evet kamerada geri kalıyor honor 200 e göre ama hyperos 2 nin iyi olduğu söyleniyor oyun oynancaksa x6 pro iyidir

o zaman arkadaşın dediği gibi honor 200 iyidir
Teşekkürler

Shourd

80+ Gold

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,957
İsim
Orkun
Poco X5 Pro 5G kullanıyorum memnunum. Önümüzdeki 2-3 sene daha değiştirmeyi düşünmüyorum. Ama alacak olsam Poco nun aynı serisinden yeni modellerini alırdım. Poco X7 9 Ocak lansman tarihi. Ne zaman gelecek bilmiyorum. Lansmana özel avantajlı fiyata kuponla falan alınabiliyor sanırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Güralp Türkay Yıldız
Poco X5 Pro 5G kullanıyorum memnunum. Önümüzdeki 2-3 sene daha değiştirmeyi düşünmüyorum. Ama alacak olsam Poco nun aynı serisinden yeni modellerini alırdım. Poco X7 9 Ocak lansman tarihi. Ne zaman gelecek bilmiyorum. Lansmana özel avantajlı fiyata kuponla falan alınabiliyor sanırım.
Eğer x7 dediğiniz gibi lansmanla makul bir fiyata gelirse muhtemelen onu satın alırım ama şuanda kararım poco x6 proda çünkü ben ne zaman bir telefon modelinib düz halini veya lite modelini aldıysam elimde kaldı. Ve honor 200 pro 30bin bandında poco x6 pro almak daha çok işime gelir şuan bir de kameresı diğer modeller kadar iyi olmasa da kötü değil fiyat bandına höre işlemcisi de iyi beni daha uzun götürür gibime geliyor

D3atlY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
mert doğan
one plus 9 önerebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,183
Üyeler
165,940
Son üye
ekarakoll
Top Bottom