20.000 TL Gaming Laptop Önerisi

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
20000
Öncelikle iyi forumlar. Belirttiğim bütçede bana 5 -6 sene oyun oynayabileceğim bir bilgisayara ihtiyacım var. Biraz araştırdığımda çoğu model için kötü yorum aldım. Aşırı ısınan vs var. Birde nvidia laptoplarda maxQ max P olayı yüzünden 3050 ti gibi ekran kartları yeterli çalışmıyormuş. Bu 3060 larda yok değil mi? Siz olsanız bir kaç gün içinde hangi laptopu alırdınız?

Öncelikle iyi forumlar. Belirttiğim bütçede bana 5 -6 sene oyun oynayabileceğim bir bilgisayara ihtiyacım var. Biraz araştırdığımda çoğu model için kötü yorum aldım. Aşırı ısınan vs var. Birde nvidia laptoplarda maxQ max P olayı yüzünden 3050 ti gibi ekran kartları yeterli çalışmıyormuş. Bu 3060 larda yok değil mi? Siz olsanız bir kaç gün içinde hangi laptopu alırdınız?
Kanka bunu al prime üyelerine 17500 ben aldım gayet memnunum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Herkes bu laptopun içinden vida sesi gibi ses geliyor diyor. Bios pilinin sabit olmadığını söylüyorlar sizde de var mı bu sorun

Herkes bu laptopun içinden vida sesi gibi ses geliyor diyor. Bios pilinin sabit olmadığını söylüyorlar sizde de var mı bu sorun
Hayır kanka o sorunu bende duydum bende bir problem çıkmadı ben tavsiye ederim biraz şans işi hem amazondan alcağınız için daha dikkatli kargo gelir bir sıkıntı çıkarsa direk ilgilenirler

Hayır kanka o sorunu bende duydum bende bir problem çıkmadı ben tavsiye ederim biraz şans işi hem amazondan alcağınız için daha dikkatli kargo gelir bir sıkıntı çıkarsa direk ilgilenirler
https://www.itopya.com/lenovo-ideap...060-gddr6-6gb-512gb-ssd-156-fhd-165hz-_u18135 benimde hoşuma gitti. İtopya daki ile aynı değil mi? Sanırım ikisi de 80w 3060 kullanıyor. Vida ses vs olmaz herhalde ya. Isınma olayı nasıl? Oyun oynarken rahatsız etmiyor değil mi? Malzeme ve ses kalitesi de iyi mi?

Bro ben msi alpha kullanıyorum biraz bütçeyi aşar ama atabilirim istersen

Bu laptop sık sık 20k bandına düşüyor. Takip edebilirsiniz. Aksi halde:

Bekleme şansım yok bir de 6600m ile 3060 arasında beni üzecek kadar fark yok gibi.

Msi sürekli düşüyor mu kesin? Ona göre bekleyebilirim 1 hafta falan

Bu ikisi arasındaki fark nedir?

Bekleme şansım yok bir de 6600m ile 3060 arasında beni üzecek kadar fark yok gibi.
Evet yok. 3060 olanı alabilirsiniz o zaman.
Msi sürekli düşüyor mu kesin? Ona göre bekleyebilirim 1 hafta falan

Bu ikisi arasındaki fark nedir?
Kağıt üzerinde fark yok. MSİ ürün daha geçen hafta 20K idi. Bilemem ne zamana düşer ama geçmiş fiyatlandırmasında sık sık düştüğü görülüyor.

Evet yok. 3060 olanı alabilirsiniz o zaman.

Kağıt üzerinde fark yok. MSİ ürün daha geçen hafta 20K idi. Bilemem ne zamana düşer ama geçmiş fiyatlandırmasında sık sık düştüğü görülüyor.
Evet 2 gün önce düşmüş :(

Geri