Neler Yeni

20.000 TL ' ye kadar telefon önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Doğukan Çelikçi
Dostlar iyi forumlar. Babama telefon alacağız. Ben çok anlamıyorum telefon işlerinden. Kamerası iyi olan , video izlerken sıkıntı çıkarmayacak 3-4 yıl problemsiz götürebilecek bir telefon öneriniz var mı ?

Huawei Nova 12S 256 GB 8 GB Ram modelini beğenmiş. Bir de peşin fiyatına 6 taksit vs yapabileceğimiz bir yer var mıdır ?

idkidc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Bs
Samsung galaxy a55 alınabilir. Kamera konusunda bahsettiğiniz telefon kadar iyi değil fakat stabillik ve şarj konusunda güzel bi telefon.

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,399
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,099
İsim
kilan embappe
20K aralığında kritik 3 cihaz var aşağı yukarı.

A55
Honor 200
Poco X7 Pro

Seçim basit, tam anlamı ile her şeyi segmentinde Orta-Üst seviyede dengeli cihaz lazımsa Honor 200, sadece günlük kullanıcı ise ve her yerde işini görecek bir şey arıyorsan A55, Hardcore oyun oynayacaksın kamera falan filan umrunda değilse açık ara ile Poco X7 Pro.

Şahsen aralarında en iyi cihaz aşağı yukarı Poco X7 Pro bence, fiyatı çok uygun geldi 23K altı beklemiyordum.

Ama ben A55 alırdım gibi geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında ben güncelleme falan da dinlemem ben uyguna premium cihaz kullanmak istiyorum dersen de S21 FE 2. Nesil diyebilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Doğukan Çelikçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
20K aralığında kritik 3 cihaz var aşağı yukarı.

A55
Honor 200
Poco X7 Pro

Seçim basit, tam anlamı ile her şeyi segmentinde Orta-Üst seviyede dengeli cihaz lazımsa Honor 200, sadece günlük kullanıcı ise ve her yerde işini görecek bir şey arıyorsan A55, Hardcore oyun oynayacaksın kamera falan filan umrunda değilse açık ara ile Poco X7 Pro.

Şahsen aralarında en iyi cihaz aşağı yukarı Poco X7 Pro bence, fiyatı çok uygun geldi 23K altı beklemiyordum.

Ama ben A55 alırdım gibi geliyor.

Aslında ben güncelleme falan da dinlemem ben uyguna premium cihaz kullanmak istiyorum dersen de S21 FE 2. Nesil diyebilirim.
Hocam Poco X7 Pro alacağız ön sipariş alıyorlarmış sanırsam. Ürünü de beğendi hoşuna gitti. Herkesin önerisi için de teşekkür ederim.

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
Hocam Poco X7 Pro alacağız ön sipariş alıyorlarmış sanırsam. Ürünü de beğendi hoşuna gitti. Herkesin önerisi için de teşekkür ederim.
hocam bence samsung alsanız daha iyi adam oyun oynamaz zaten mi nin yazılımında sıkıntılar çıkartabilir kaç yaşında adam onla uğraşmak istemez isterseniz yazılımı daha stabil cihazlara bakın

seeznus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Serkan
Bende babama alcam kararsız kaldım a55 mi honor 200 mü bilemedim ya

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,099
İsim
kilan embappe
Hocam babanızın 120fps PUBG ye ihtiyacı var mı?

Bence sizin cihazınız S21 FE SD ama daha güncel bir şey istenirse A56 bekleyin.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Arda doğan
Poco f6 alabilirsin resmi sitesinden

Top Bottom