20.000 TL'ye küçük boyutlu telefon önerisi

guarda

80+
Reaksiyon skoru
26
Bütçe
20000
Merhaba arkadaşlar,
Büyük ekranlı telefonlardan sıkıldım. Elime biraz büyük geliyor, ağır ve rahatsız. Hafif, taşınabilir, kompakt bir telefon arıyorum. Fakat eğer bu fiyatlada doğru bu istediğim boyutlarda telefon yoksa 6.70 inç boyutlarda telefon da olabilir

Günlük kullanım için olacak;

• Yazılımı stabil, uzun ömürlü ve kronik sorunsuz,
  • Pil ömrü uzun,
  • Ekranı güneş altında bile net görülebilecek kadar parlak,
  • Dayanıklı ve darbelere karşı sağlam,
  • Uzun süre güvenlik ve sistem güncellemesi alan bir model olması önemli.

Tasarımı da iyi olursa güzel olur.
Bütçem esnek, gerekirse 5.000 TL üzerine çıkabilirim, yeter ki sorun çıkarmayan kaliteli bir cihaz olsun.

Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler!

Merhaba arkadaşlar,
Büyük ekranlı telefonlardan sıkıldım. Elime biraz büyük geliyor, ağır ve rahatsız. Hafif, taşınabilir, kompakt bir telefon arıyorum. Fakat eğer bu fiyatlada doğru bu istediğim boyutlarda telefon yoksa 6.70 inç boyutlarda telefon da olabilir

Günlük kullanım için olacak;

• Yazılımı stabil, uzun ömürlü ve kronik sorunsuz,
  • Pil ömrü uzun,
  • Ekranı güneş altında bile net görülebilecek kadar parlak,
  • Dayanıklı ve darbelere karşı sağlam,
  • Uzun süre güvenlik ve sistem güncellemesi alan bir model olması önemli.

Tasarımı da iyi olursa güzel olur.
Bütçem esnek, gerekirse 5.000 TL üzerine çıkabilirim, yeter ki sorun çıkarmayan kaliteli bir cihaz olsun.

Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler!
S24fe. Yurt dışı dersen xiaomi 14-15

benimde akılmada s24fe var peki hocam 20 bin civarı veya altı için ne önerirsiniz. yurtdışı olmasın
Yani 20k altına çok fazla telefon kalmıyor. Uzun ömürlü ve güncelleme desteği olsun dediğiz için yine samsung tarafını öneririm a36 ya da a56. Biraz işlemci farkı var. Sizinde sanırım oyunla pek işiniz yok. Ha ama 2k dan bir şey olmaz almışken iyisi olsun derseniz a56 olabilit 6 sene güncelleme alcak iki cihazda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani 20k altına çok fazla telefon kalmıyor. Uzun ömürlü ve güncelleme desteği olsun dediğiz için yine samsung tarafını öneririm a36 ya da a56. Biraz işlemci farkı var sizinde sanırım oyunla pek işiniz yok. Ha ama 2k dan bir şey olmaz almışken iyisi olsun derseniz a56 olabilit 6 sene güncelleme alcak iki cihazda.
Ben yinede s24fe öneririm eğer o fiyatlara çıkabilirseniz.

S24 FE YI

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,803
Üyeler
184,686
Son üye
Baldiback
Geri