Neler Yeni

20.000 TL'ye Telefon Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Emir Alkan
Bütçe
20000
Bütçem 20.000 Türk Lirası , az bir şey araştırdım genel olarak 256GB Depolama Alanı ve 8GB Ram olan telefonlar ağırlıkta. bilgisayarlarla aram var ama aynı ram telefonda ne kadar iş yapar hangi işlemci nedir çok bilmem.
İsteklerim:
Bataryası 5000Mah (En az/Yaklaşık)
Ram 8GB (en az)
İşlemcilerden çok anlamam ama gerek oyunda gerek günlük işlevlerde herhangi bir donma kasma sorunu olmayacak ve geleceğe yönelik yeni işlemci olsun istiyorum.
Kamera: Megapiksel olayından çok anlamıyorum ama güzel ve net çekebilen , günümüz beklentilerini çokça karşılayan bir kamera istiyorum
İşletim Sistemi : Android
Hızlı Şarj özelliği olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hakan Coşkun
Kamera önemliyse s24 fe. Batarya önemliyse biraz bekle a56 Türkiyeye gelsin a56 al

enes.exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Enes k
ilk kez honor duydum araştırdım birazcık, Honor 200 ve Honor 7 Lite çok önerilmiş. hangisi daha mantıklı sizce
Honor 200 a55den çok daha iyi. Ekran kamera batarya işlemci her konuda hem de. Samsungun a serisi zayıf kalıyo bi kaç sene sonra kasmalar başlıyo
Samsung alacaksanız fe serisi ve üstünü alın

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Emir Alkan
Honor 200 a55den çok daha iyi. Ekran kamera batarya işlemci her konuda hem de. Samsungun a serisi zayıf kalıyo bi kaç sene sonra kasmalar başlıyo
Samsung alacaksanız fe serisi ve üstünü alın
evet bende tam şuanda videolarını izliyordum. A55in iyi olduğu konular dayanıklılık ve su geçirmezliği , toz geçirmezliği vs. ayrıca A55 de Super Amoled falan varmış yine anlamıyorum çok ama A55 o konuda honordan iyiymiş. geri kalan herşeyde honor daha iyi olarak söyleniyor. çok beğendim bu honoru ben, keşke kamerası kocaman ada gibi telefonun arkasına koyulmasaymış ama yapacak bir şey yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

yarın öğlene kadar yeni bir öneri gelirse diye bekleyeceğim yoksa Honor alıcam gibi görünüyor

enes.exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Enes k
evet bende tam şuanda videolarını izliyordum. A55in iyi olduğu konular dayanıklılık ve su geçirmezliği , toz geçirmezliği vs. ayrıca A55 de Super Amoled falan varmış yine anlamıyorum çok ama A55 o konuda honordan iyiymiş. geri kalan herşeyde honor daha iyi olarak söyleniyor. çok beğendim bu honoru ben, keşke kamerası kocaman ada gibi telefonun arkasına koyulmasaymış ama yapacak bir şey yok

yarın öğlene kadar yeni bir öneri gelirse diye bekleyeceğim yoksa Honor alıcam gibi görünüyor
Honorun ekranı çok daha iyi. 10bit renk derinliği var hdr destekliyo hem çok daha parlak ekran hem piksel yoğunluğu daha fazla. Ama asıl övgüyü hakeden kısım portre fotoğrafları resmen stüdyo kalitesinde

Honor200ün kamera tasarımını bende hiç beğenmiyorum sunduğu özellikler bakımından çok daha önde
Poco x7 pro da var ona da bakın derim. işlemci olarak iki seçenektende çok çok daha güçlü fakat çok şikayet duydum pocodan

Son düzenleme:

Ensar1453

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
EnsarTelli
hocam bu fiyatta en uygun telefon s24fe olucaktır
kullanmış biri olarak söylüyorum şarjı oyun oynayan bir adamı çok rahat 1 gününü çıkartıyor
işlemci bazında 2400e kullanıyor bu işlemci 1.8m puanlık gerçekten güçlü bir işlemci
ekran olarak zaten diyecek bir şey yok dünyanın en iyi ekranlarını samsung üretiyor burdada yine konuşturmuş
kamera konusunda da bu fiyatlar için gayet yeterli
tek beğenmediğim yönü çerçeveler azıcık kalın ama alışman max 1 saat falan sürer o kadar az bir fark
ısınmaz etmez hayvan gibi telefon
poco x7 pro ile de kıyaslama biri xiaomi nin alt markası diğeri babalar gibi samsung s serisi

H061

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hüseyin Duman
O fiyatlara poco x7 pro bakarsın büyük ihtimalle ama yaklaşık bir ay kadar önce aldım ve beklediğim verimi alamadım. 1000-2000 köy üstüne mi 14t al derim. 256 ve 512 arasında sadece depolama farkı var diye biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,158
Üyeler
170,124
Son üye
Fuji
Top Bottom